vineri, 7 septembrie 2012

Adelina Pestriţu, declaraţii uimitoare după despărţirea de Răzvan Ispas!


Prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Ispas, fostul iubit al Ralucăi de la Bambi. Relaţia celor doi nu a durat mult, iar drumurile lor s-au despărţit mai devreme decât se aşteptau. Adelina a povestit cum se simte după eşecul din amor.
Fosta soţie a lui Vârciu a încercat să-şi găsească sufletul pereche, dar nici până acum nu a reuşit să găsească bărbatul visurilor ei. Cu toate astea, Adelina priveşte încrezătoare spre viitor şi a mărturisit că a dat uitării episodul cu Răzvan
"Am o viaţă prea frumoasă, ca să mă gândesc la nişte eşecuri şi la nişte întâmplări nefericite din viaţa mea. Nu contează a cui a fost decizia de a pune punct, nu este important. Niciodată nu o să dezvălui motivele despărţirii noastre. Eu cu el le ştim foarte bine şi este de ajuns", a mărturisit prezentatoarea la "Drept la ţintă".
Adelina şi Răzvan au fost împreună timp  5 luni. Îndrăgostiţii păreau de nedespărţit, dar se pare că dragostea nu a fost atât de mare şi fiecare şi-a urmat propriul drum. Răzvan Ispas a fost iubitul Ralucăi de la Bambi, de care s-a despărţit în luna martie, moment în care acesta a început o relaţie cu Adelina.
Bruneta şi iubitul ei s-au despărţit din cauza infidelităţii lor, potrivit bârfelor ce s-au vehiculat în ultima perioadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu