Prezentatoarea emisiunii "Acces direct" și-a
descoperit o nouă pasiune: gătitul. Simona Gherghe mărturisește că o
parte a timpului liber o dedică gastronomiei, deoarece îi place să se
răsfeţe cu lucruri simple gătite de ea.
"Dacă mă întreba cineva acum două luni şi jumătate cât timp petrec
în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin. Între timp,
lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi
rezultate… Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru
în bucătărie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin
şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa…
gătind eu!", a declarat
Simona Gherghe pentru
Ring, precizând însă că nu-i place să gătească preparate complicate.
"Nu-mi place să prepar lucruri complicate, merg pe ideea de simplu.
Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei
de măsline, îmi plac foarte mult varză călită, mazăre, ciuperci. Lucruri
simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am
observat că, dacă îmi gătesc eu, ştiu exact ce trebuie să folosesc. Mă
feresc de condimentele astea cu multe E-uri, ştiu calitatea uleiului şi
ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne.
Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar
carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să
mă aprovizionez de acolo”, a spus moderatoarea de la „Acces Direct”.
Simona Gherghe s-a născut pe 31 Octombrie 1977 la Iași și prezintă emisiunea "Acces direct" la Antena 1.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu