vineri, 7 septembrie 2012

Starurile de la Hollywood, impresionate de echipa noastră! Sharon Stone şi Andy Garcia i-au lăudat pe românii cu care au lucrat la "What about love"

Filmările în România la "What about love" se încheie astăzi, echipa urmând să plece în Spania pentru a continua lucrul la producţie. La câteva zile de la plecarea actorilor Sharon Stone şi Andy Garcia, colaboratorii lor români sunt încântaţi că au lucrat cu ei, dar cel mai mult îi bucură faptul că au fost lăudaţi de americani!

 Actorii şi echipa de producţie care au lucrat alături de Sharon Stone şi Andy Garcia au rămas uimiţi să vadă stilul de lucru al starurilor.

"Lucrau 12 ore pe zi, şase zile din şase. Sunt adevăraţi profesionişti, au lucrat fără să se plângă, fără pretenţii. Nici nu au avut timp să vadă mare lucru din România, pentru că ei au venit să muncască şi asta au făcut. În schimb, ne bucurăm că au fost deosebit de impresionaţi de echipa noastră şi ne-au lăudat", ne-a declarat Bogdan Moncea, reprezentantul Castel Film, casa de producţie care asigură o parte din realizarea filmului "What about love'.

După ce se vor termina filmările, pelicula intră în post-producţie timp de aproape un an. El va fi parţial montat în România, dar "forma" finală o vor da americanii. Filmul care îi are în rolurile principale pe Sharon Stone şi Andy Garcia va apărea pe ecrane în a doua jumătate a anului viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu