sâmbătă, 8 septembrie 2012

Snoop Dogg îi îndeamnă pe americani să voteze cu Barack Obama

Raperul de pe Coasta de Vest americană, Snoop Lion (fost Snoop Dogg) a făcut apel la americani să voteze la 6 noiembrie în favoarea lui Barack Obama, explicând, în felul său, că preşedintele democrat are nevoie de timp pentru a face ordine la Casa Albă, relatează AFP.
Americanii "trebuie să îi mai ofere alţi patru ani lui Obama", a declarat el într-o conferinţă de presă pe marginea Festivalului internaţional de film de la Toronto, în Canada, unde s-a dus pentru a prezenta un documentar dedicat muzicii reggae.
Fostul preşedinte republican George W. Bush a "făcut dezastru vreme de opt ani, deci trebuie să îi acordăm tot opt şi lui Obama. El a făcut curat pe jumătate în patru ani". "Nu este ca şi cum ar fi primit o casă curată. A primit o casă în care televizorul nu mergea, toaletele erau înfundate şi nimic nu funcţiona", a continuat artistul.
"Aţi auzit ce a spus Bill Clinton, nu? V-a plăcut, nu-i aşa?", a adăugat cântăreţul care s-a consacrat sub numele de Snoop Dogg, cu trimitere la discursul foarte apreciat al fostului preşedinte democrat rostit, miercuri, în cadrul convenţiei Partidului Democrat din Charlotte, Carolina de Nod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu