sâmbătă, 8 septembrie 2012

Prezentatoarea Livia Dilă, în bucătărie de la 12 ani! "Îmi place să gătesc repede şi bine"

Prezentatoarea Livia Dilă nu se teme de provocări şi cu incenţa specifică vârstei a început să cunoască secretele bucătăriei încă de la 12 ani.

 "La 12 ani am avut prima experinţă într-ale gastronomiei. Am încercat să fac bezele, dar nu prea aş vrea să povestesc cum au ieşit. Apoi am făcut ciulama. Cu timpul, am perseverat şi chiar mi-a ieşit. Mai greu a fost la cozonac. Am făcut o singură dată şi a fost un succes, dar cred că a fost norocul începătorului! Mă mai gândesc când voi face din nou!", a dezvăluit ea pentru protvmagazin.ro

Şi chiar dacă găteşte de atâţia ani, tot prezentatoarea tv tot mai are o mulţime de reţete de experimentat, mia ales că timpul pe care în petrece în bucătărie este drămuit.

"Nu mai mult de o oră pe zi. Imi place să gătesc repede si bine. Ultima dată am făcut tiramisu cu fructe de pădure. Lui Cristi (soţul meu) i-a plăcut, Mariei Sophia, nu... Dar ea nu mănâncă fructe de pădure... In rest, mi-a zis că e excelent! Imi place să pregătesc mâncăruri la wok sau la cuptor. Sunt specialistă în soufle-uri, iar ce voi încerca în viitorul apropiat, sunt cartofii franţuzeşti, dar, asa cum îi fac ei, tăiaţi în felii extrem de subţiri..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu