sâmbătă, 8 septembrie 2012

Dominique Strauss-Kahn nu poate sta departe de FeMeI! Imediat după divorţ, a pus mâna pe o bucăţică "VIOAIE"!

Fostul şef al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, despărţit de Anne Sinclair, are o "nouă parteneră" .

 

 

El a fost surprins de o revistă franceză în compania unei femeie cu prenumele Myriam, pe acre o îmbrăţişează tandru. Dar, nu sunt singurele ipostaze în care cei doi sunt fotografiaţi, cuplul apărând şi într-o mică vacanţă în Corsica.

Dar cine este partenera lui DSK? Noua parteneră a lui DSK ar fi "o vioaie femeie de circa 40 de ani", celibatară, ocupând un post de conducere într-o mare televiziune, potrivit presei franceze.
Dominique Strauss-Kahn, dezvăluiri incredibile: "Da, am participat la orgii sexuale"

Într-un recent interviu, Anne Sinclair, director editorial al ediţiei franceze a site-ului de informaţii Hufftington Post, a confirmat implicit despărţirea de soţul ei, Dominique Strauss-Kahn.

Pe 2 iulie, o sursă apropiată fostului director al Fondului Monetar Internaţional a confirmat că DSK şi Anne Sinclair, ambii în vârstă de 63 de ani, căsătoriţi de 20 de ani, erau despărţiţi de o lună. Însă niciunul dintre ei nu a confirmat direct acest lucru.
Strauss-Kahn, acuzat de viol în grup
DSK şi Sinclair s-au întors în Franţa pe 4 septembrie anul trecut, după ce au petrecut peste trei ani la Washington, unde Strauss-Kahn a fost director general al FMI până la 18 mai 2011.

El a demisionat în urma denunţului unei cameriste de la hotelul Sofitel din New York, Nafissatou Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Procedura penală a fost abandonată la sfârşitul lui august 2011, procurorul având îndoieli cu privire la credibilitatea tinerei, dar o procedură civilă este în desfăşurare la New York.
"Sălbatice şi violente, aşa erau orgiile". Vezi ce povestesc prostituatele care au făcut sex cu Strauss-Kahn
Acest caz a pus capăt ambiţiilor prezidenţiale ale lui DSK.

Pe 26 martie, el a fost arestat preventiv la Lille (Franţa) pentru proxenetism agravat în bandă organizată în cadrul afacerii supranumite Carlton.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu