duminică, 30 septembrie 2012

Clipe de groază! Buzdugan, implicat într-un accident de circulaţie: "Am ieşit de pe carosabil şi.."

Daniel Buzdugan a avut parte de o păţanie inedită week-endul acesta care se putea sfârşi tragic. "Era să ajungem la spital, o domnă cu maşina a intrat în noi", a povestit realizatorul radio.
  • Buzdugan, implicat într-un accident de circulaţie: "Am ieşit de pe carosabil şi.."
În această dimineaţă, Buzdu a povestit ce a avut de pătimit în week-end. "Era să ajung la spital. A venit o maşină să mă ducă la aeroport la Cluj şi pe drum mergeam şi în faţa noastră se bagă o doamnă cu număr de Germania, cu o maşină din 1984 şi ne buşeşte. Am ieşit de pe carosabil şi dar nu era şanţ ne-am fi răsturnat", a spus acesta la Radio ZU.

Buzdugan a continuat: "Şi femeia pleacă, dă-i claxoane, dă-i flashuri şi ne-am dus după ea să o oprim. Am filmat-o cu iPhone-ul şi i-am zis şoferului să blocheze două benzi ca să o oprească. Am reuşit, la care ea: "Ce s-a întâmplat?" Zic: "Ia uitaţi-vă la ambele maşini!" la care ea: "Aaaaa. Nu am simţit nimic, aveam muzica tare şi copiii vorbeau foarte tare".

Matinalul Buzdugan (foto) a încheiat: "Nici nu ştia dacă are maşina asigurare. Era de pe altă planetă".

CE MAŞINĂ are Ovidiu Lipan Ţăndărică!

Celebrul toboşar Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost surprins de fotografii Ring în timp ce făcea cumpărături la piaţa 1 Mai din Bucureşti.
Ţăndărică nu a surprins însă prin suma cheltuită la piaţă, ci prin maşina cu care a venit, o superbă decapotabilă.
Toboşarul a fost însoţit de managerul trupei Bosquito, Ionuţ Călin Contraş.
Maşina, un Audi A3 Cabriolet, costă aproximativ 30.000 de euro.



Oana Turcu o învață pe Laura Cosoi cum să scape de riduri. Vezi ce sfaturi îi dă!

Oana Turcu a găsit soluția pentru cele câteva riduri ale Laurei Cosoi, după ce frumoasa vedetă din Iași a fost surprinsă cu câteva linii mai adânci la nivelul ochilor.
  • Laua a fost fotografiată recent într-o cafenea, iar pe fața vedetei în vârstă de 30 de ani s-au putut vedea câteva riduri
Soția lui Cristi Brancu, specialistă în tratamente cosmetice, recomandă o rutină riguroasă celor care se confruntă cu o astfel de problemă de la vârste destu de mici.
”Laura Cosoi - o frumoasă ieșeancă pe care o știu, împreună cu familia sa, nca din copilarie! -, iar pe fata ei, un fotograf gasise un rid, poate doua”, scrie Oana Turcu pe blogul ei.
În contninuare aceasta îi dă și rețeta unui ten fără riduri.
”Iată rețeta pe care am recomandat-o și a fost folosită cu rezultate bune de multe prietene! Dimineața, începeți cu un tratament pe baza de acid hialuronic. Folosind o dischetă sau char degetele, masați-vă chipul cu atenție, folosit un Gel curățare pentru față. Demachiant pentru față și ochi anti-age, cu efect 2 în 1 - curățare și antirid -, apoi clătiți-vă. Pe fața curată, urmează o hidratare ideală cu un concentrat de uleiuri vegetale prețioase. Masajul cu Uleiul Bogat de Față vă aduce în epidermă esența de trandafir chilian, karite, avocado, jojoba, vitamina E, gălbenele, migdale, ulei de măsline și de sâmbure de strugure. Tenul dumneavostră nu mai poate fi uscat, ci doar bine hrănit.
Seara, după o zi solicitantă, ștergeți urmele poluării citadine printr-o Apa Bogată de Trandafiri cu Vitamina E, un tonic demachiant care va reîmprospătează. Apoi, puteți folosi un tratament sigur, concentrat și puternic, Ser Anti-Age Concentrat Ten Uscat, cu o cantitate mică aplicată pe față, dar bine întinsă pe toată suprafața. Efectul e incredibil.
Mai am un SUPER-SUPER-PONT! Ceva care sa hrănească puternic pielea, super-emolient și hrănitor. E vorba de un masaj cu un Unt Fondant care are la baza Argan și care catifelează, hrănește, relaxează”, scrie Oana Turcu pe blogul personal oanaturcu.ro.

MARINA ALMĂŞAN NU suflă un cuvânt despre DIVORŢUL de Socaciu, dar recunoaşte că a FĂCUT GREŞELI în viaţă

Vedeta TV Marina Almăşan - care a divorţat de folkistul Victor Socaciu la mijlocul acestui an - spune că vrea să îi ferească pe cititorii ei de greşeli ca acelea pe care ea însăşi le-a făcut în viaţă.
  • Marina Almåșan
"Ceea ce-mi doresc este să reuşesc să vă opresc, pentru o clipă, din drumul vostru spre muncă, spre şcoală, spre supermarket, spre soacră, spre doctor sau, pur şi simplu, spre hai-hui. Să vă trag de mânecă şi să vă îndemn să aruncaţi o privire în jurul vostru, dar, mai cu seamă, înlăuntrul vostru.

Să descoperiţi lucruri care, probabil, v-au scăpat. Pe care nu le-aţi înţeles sau la care nu v-aţi gândit, poate, îndeajuns. Nu că aş fi vreo eminenţă cenuşie, atotştiutoare - Doamne fereşte! -, dar am trecut prin atâtea (şi bune, şi rele) că îndrăznesc să mă încumet a vă fi călăuză către ţărmurile cu soare încercând, totodată, să vă ţin cât mai departe de lumile vrăjmaşe, de pericolele din jur, de greşelile pe care, la rându-mi, le-am făcut", scrie Marina Almăşan în primul său editorial pentru publicaţia RING.

Marina Almăşan şi Victor Socaciu s-a despărţit după ce s-a dovedit că vedeta TV îl înşelase pe folkist cu omul de afaceri Georgică Cornu. Apoi, presa a scris şi despre presupusele aventuri extraconjugale ale lui Victor Socaciu.

Aşa arată Mihai Bendeac după ce a slăbit 10 kilograme!

Mihai Bendeac: FOTO Facebook
Mihai Bendeac: FOTO Facebook
Cu multă voinţă, antrenamente fizice intense şi un regim alimentar strict, Mihai Bendeac a reuşit să arate precum un manechin. A slăbit 10 kilograme în trei luni şi este extrem de mândru de realizare.
Actorul a urmat cu sfinţenie programul impus şi nu a cedat tentaţiilor. Vedeta a postat pe Facebook şi o fotografie cu trupul său lucrat.
"Am castigat ceva in ultimul timp. Vointa. Cand am inceput antrenamentele si regimul, mi-am propus sa ajung, in momentul in care sa nu par mai gras sau mai putit "lucrat" decat manechinii si manechinele expuse in sala. Dupa 3 luni, 26 de antrenamente si 10 kilograme mai putin, am facut-o si pe-asta.  N-o luati ca pe o lauda cocalareasca. Dar sunt mandru ca mi-am demonstrat, la aproape 30 de ani.
Eu nu as putea scrie o carte, precum altii. Nu de alta, dar nu inteleg cu ce as umple atatea pagini. Regimurile sunt precum religia. Daca toate s-ar fi oprit la "Iubeste-ti aproapele" ar fi fost perfect. Dar au complicat-o, intru manipulare. Asa si cu regimul. O mie de vorbe, o para nu fac. Solutia e simpla. Carne pe gratar, NU dulciuri, abtinere TOTALA de la orice pofte. Plus antrenamente, alergari etc. Restul, cred eu, e vrajeala", a scris Mihai Bendeac.

Oana Turcu o învaţă pe Laura Cosoi să scape de riduri

Laura Cosoi
Laura Cosoi
După ce a văzut în presă că pe chipul Laurei Cosoi au apărut ridurile, Oana Turcu se gândeşte cu melancolie la anii de când lucrează în televiziune şi la diferenţele dintre chipurile din trecut ale vedetelor şi cele de acum. Timpul nu iartă pe nimeni.
Pe blogul personal, Oana Turcu sugerează că este esenţial ca pentru VIP-urile noastre semnele trecerii timpului, ca ridurile, să nu devină un complex. De aceea recomandă o soluţie pentru a le estompa şi aici nu e vorba de chirurgie.
"A trai sanatos nu inseamna a face orice peste a ramane vesnic tanar. Cred ca fiecare varsta are prospetimea ei, cred in aceeasi expresie a chipului, iar eu am ales", scrie Oana pe blogul ei, unde puteţi afla tratamentul împotriva ridurilor

Valentina Pelinel: «Eu şi Cristi facem yoga săptămânal»

Manechinul îşi ajută soţul să treacă peste problemele de la coloană şi a angajat o profesoară cu care fac sport la domiciliu

 Valentina şi Cristian  formează un  cuplu de opt ani 

Valentina şi Cristian formează un cuplu de opt ani

Acum un an, politicianul Cristian Boureanu a avut probleme la coloana vertebrală. Ca să nu ajungă la cuţit, s-a internat într-un spital din Austria, pentru un tratament. Şi-a revenit, dar Valentina Pelinel, soţia lui, îl ajută şi acum cu recuperarea. Mai mult, a angajat o profesoară de yoga.
În septembrie 2011, Cristian Boureanu (39 de ani) a trecut printr-un moment dificil.
Din cauza sportului în exces, politicianul a avut mari dureri de spate şi, abia după ce a văzut că se chinuie să se ţină pe picioare, a fost la doctor.
Ca să scape fără operaţie la coloană, Cristi s-a internat într-un spital din Austria, pentru a urma un tratament.
După două săptămâni a revenit în ţară şi a urmat recuperările.
Acum se simte bine, asta şi datorită soţiei lui, Valentina Pelinel (31 de ani), care i-a fost alături mereu.
Mai mult, manechinul care face aproape zilnic sport i-a găsit politicianului profesoară care vine acasă şi îi predă yoga.
„Soţul meu e foarte bine, Slavă Domnului. A avut ceva probleme cu spatele, dar acum e ok.
A făcut recuperare, iar acum facem yoga împreună de două ori pe săptămână. Avem o profă care vine acasă.
El e o fire agitată, un adept al sporturilor extreme şi a avut nevoie de o perioadă de exerciţii de recuperare ca să îşi revină", a declarat Valentina, pentru Click!
După opt ani de iubire, Valentina şi Cristian şi-au propus să devină părinţi cât mai curând.
„Ne antrenăm să facem un bebe. Am ajuns şi eu la maturitatea şi înţelegerea că trebuie să fac un copil.
Aşa că poate la anul vă dăm veşti... E o plăcere, nu un chin să «lucrezi» la un bebe.
Amândoi ne dorim gemeni, ideal ar fi să fie fată şi băiat. Sănătoşi să fie, frumoşi şi deştepţi dacă se poate", ne-a mai spus blondina.

El îl va înlocui pe Dorian Popa în «Pariu cu viaţa»?

Răzvan Bănică are 20 de ani
Răzvan Bănică are 20 de ani
E arătos nevoie-mare, face muzică şi, domnişoarelor, atenţie! Momentan, e singur! Mai mult, este şi modest, căci, deşi e un nepot de-al cântăreţului Ştefan Bănică jr., nu vrea să facă tam-tam cu asta, dimpotrivă!
Răzvan Bănică (20 de ani) a mai făcut parte din „ograda" celor de la PRO TV, pe când a jucat în serialele „Îngeraşii", „State de România" şi „Iubire şi onoare", iar acum va juca în serialul „Pariu cu viaţa".
Are toate calităţile ca să facă ravagii în rândul publicului feminin şi nu numai, aşa că mai-marii de la PRO TV l-au cooptat pe loc în echipa serialului „Pariu cu viaţa".
Dorian Popa a părăsit serialul de la PRO TV

Nepotul lui Ştefan Bănică jr. va începe curând seria filmărilor pentru această producţie şi urmează să cânte cu trupa LaLa Band.
Cum Dorian Popa, unul dintre actorii după care suspinau multe adolescente, a ales să se retragă din acest proiect invocând motive de sănătate, ne-a ajuns la urechi faptul că înlocuitorul acestuia e chiar Răzvan.
„E adevărat, am semnat cu PRO TV pentru un rol în «Pariu cu viaţa». Acum o lună şi jumătate am fost invitat la discuţii.
Încă nu ştiu exact ce rol voi juca, cert e că nu se pune problema să-l înlocuiesc pe Dorian. Eu nu am primit încă scenariile şi de aceea nu ştiu ce rol mi s-a pregătit, urmează să aflu", a declarat Răzvan, în exclusivitate pentru Click!
Acesta ne-a mai mărturisit că nu-i place să discute despre gradul de rudenie dintre el şi Bănică jr., ba chiar ar fi preferat să nu se afle, principala lui preocupare fiind aceea de a deveni un nume pe scena muzicală autohtonă prin propriile forţe, nu prin asocierea cu Bănică.
Răzvan a fondat trupa Stress Control, al cărei vocalist este.
„Eu şi Ştefan suntem rude, dar prefer să nu intru în detalii.
El va afla probabil la Crăciun despre distribuţia mea în serialul de la PRO TV, căci, fiind amândoi extrem de ocupaţi, abia atunci ne vom reîntâlni.
Momentan, am lansat prima piesă din carieră, «Buze», pe care chiar eu am compus-o", ne-a mai declarat el.
Până când începe filmările, Răzvan Bănică urmăreşte cu drag fiecare episod al serialului de la PRO TV, în fiecare luni, de la 20.30.

Biletul BLESTEMAT. Ce a patit o tanara la un an dupa ce a castigat 1 MILION de dolari la loto

Amanda Clayton
Anul trecut Amanda Clayton, o tanara din SUA, a castigat 1 milion de dolari la Loteria de Stat din Michigan. Numerele castigatoare i-au adus numai ghinion femeii.
Amanda Clayton a fost gasita moarta, sambata seara, la ora 21, intr-o casa din Ecorse, o suburbie a orasului american Detroit, scrie radaronline.com. Informatia a fost confirmata si de sergentul de politie Cornelius Herring.
Femeia, in varsta de 25 de ani, a intrat in atentia presei in luna iulie, atunci cand jurnalistii au descoperit ca isi colecta in continuare ajutorul social, desi castigase la loterie suma fabuloasa de 1 milion de dolari, din care a ramas cu 735.000 dupa plata impozitului.
Clayton a fost acuzata de frauda si condamnata la noua luni de inchisoare cu suspendare. Aceasta a fost obligata sa returneze banii, cei 5.475 de dolari, pe care ii primise de la stat pentru mancare si asistenta medicala.

Luminita Anghel trăieşte şi acum din succesul de la Eurovision, dupa şapte ani de la obţinerea locului 3! “50.000 de fani mă aşteaptă la Madrid. Nu merg la căpşunari, merg la fanii spanioli”

După ce, în urmă cu şapte ani, Luminiţa şi Sistem au făcut istorie la Eurovision, clasanduse pe locul al teilea, săptămâna viitoare solista va concerta în faţa a 50.000 de fani, în Spania, şi va primi şi un premiu pentru celebra piesă "Let me try". Între timp artista se pregateste sa isi lanseze noul proiect muzical, colaborand cu Cici de la Sistem si se dedica celor trei copii ai săi.

Plină de viaţă şI extrem de binedispusă, am întâlnit-o pe Luminiţa in faţa casei sale, la volanul unui bolid de lux. Profesionistă şI într-ale şofatului, solista s-a descurcat de minune să parcheze şI, relaxată, ne-a dezvăluit în exclusivitate detalii despre tot ce este nou în viaţa sa: "Suntem bine, copiii cresc, cel mic a împlinit deja nouă luni. În urmă cu două săptămâni am susţinut un concert la Sibiu, de adio, cu trupa Sistem şI am avut un succes neaşteptat, după şapte ani de la Eurovision. Săptămâna viitoare voi avea un concert în Spania, unde sunt invitată de fanii Eurovision. Să nu ziceţi că merg la căpşunari, mă duc la fanii spanioli, Jose îl cheamă pe cel care m-a invitat. Vor fi peste 50.000 de fani la Madrid. Acolo, voi primi şI un premiu pentru piesa "Let me Try", a povestit Luminiţa, pentru CANCAN.ro. Totodată, solista ne-a mărturisit, în exclusivitate, că, în luna octombrie, va lansa o nouă piesă, în colaborare cu o echipă nouă, printre care se află şI Cici de la Sistem.

Premieră la "Vocea Romaniei" - Un concurent este patronul unei firme de 90 de milioane de euro

Şeful uneia dintre cele mai mari companii din domeniul imobiliar participă la "Vocea României", în calitate de concurent. 

 Ştefan Gheorghiu a intrat în echipa Loredanei şi crede că va reuşi să se descurce perfect atât la job cât şi la concursul de la Pro TV. El a cântat chiar şi la nunta sa, dar niciodata nu şi-a dezvoltat talentul. Acum a început să cânte într-un bar din Centrul Vechi.
"Mă voi descurca atât la job cât şi la Vocea României pentru că ştiu că trebuie să le fac pe amândouă să fie perfecte"

Alexandra Stan l-a chinuit 23 de ore pe "Brad Pitt"! A vrut să-i rupă cămaşa de pe el, l-a bătut cu cravaşa, apoi i-a dat foc, dar lui i-a plăcut!

Alexandra Stan a pus ochii pe Aris, timişoreanul confundat deseori cu Brad Pitt din cauza asemănării incredibile. Model de succes în Grecia, unde a locuit până la începutul anului împreună cu tatăl său, Aris s-a stabilit, de câteva luni în Timişoara. După ce şi-a făcut lansarea oficială la CANCAN TV, ofertele au început să curgă pentru tânărul de 28 de ani. A fost ales de Adina Buzatu să fie imaginea colecţiei sale, iar Raluca l-a distribuit într-un din videoclipurile sale. 

 Nici Alexandra Stan nu a vrut să rateze ocazia de a-l avea pe "Brad Pitt", varianta tânără, în ultimul său clip, "Cliche". "Am filmat în urmă cu două luni, într-o vilă de pe Valea Prahovei! Alexandra e super, râdea şi mă chinuia, după cum se vede în clip! Ne-am distrat foarte mult la filmări, am uitat şi de oboseală, căci am filmat 23 de ore în continuu", a povestit Aris pentru CANCAN.ro. "Cel mai mult mi-a plăcut la final, când eram la masa aceea deasupra apei, iar ea încerca să rupă cămaşa de pe mine!", a mai spus "Brad Pitt" de Timişoara.

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Pana unde merge dorinta unei studente de a schimba lumea in bine. Si-a scos la licitatie un lucru care in mod normal NU are pret

Pana unde merge dorinta unei studente de a schimba lumea in bine. Si-a scos la licitatie un lucru care in mod normal NU are pret
Pana unde merge dorinta unei studente de a schimba lumea in bine. Si-a scos la licitatie un lucru care in mod normal NU are pret

O studenta braziliana a decis sa isi vinda virginitatea celui care ofera mai mult. Motivul pentru care vrea sa faca asta e diferit, insa, de cel al altor fete care au mai facut asta inaintea ei.

Catarina Migliorini, 20 ani, vrea sa ajute oamenii nevoiasi  cu banii castigati astfel. Tanara vrea sa construiasca locuinte pentru familiile sarace din regiunea braziliana Santa Catarina, de unde provine ea. Licitatia incepe de la 155.000 de dolari, scrie dailymail.co.uk.

Tanara le raspunde tuturor celor care o acuza ca ar fi “femeie usoara” ca se considera o fire romantica si crede in dragostea adevarata, dar ca vrea sa profite de aceasta oportunitate pentru a face o schimbare pozitiva in lume.


 
Catarina, studenta la Educatie Fizica, va fi filmata pas cu pas in acest demers si va aparea intr-un film documentar, “Virgin Wanted”,

“Eu vad asta ca pe o afacere. Am posibilitatea sa calatoresc, sa apar intr-un film. Daca o faci doar o data in viata, nu inseamna ca te prostituezi, asa cum, daca faci o fotografie senzationala o data, nu devii automat fotograf profesionist”, sustine Catarina.

Sursa: dailymail.co.uk

"Ménage à trois" in Himalaya: o femeie se casatoreste cu doi frati

Menage a trois
La 17 ani, Tashi Sangmo s-a casatorit cu un adolescent de 14 ani care locuia in apropiere, intr-un sat retras din Himalaya, in Nepal.
Devenind sotia lui, ea l-a luat in casatorie si pe fratele mai mic al acestuia, perpetuand astfel o traditie ancestrala, care este insa pe cale sa dispara.
Potrivit AFP, poliandria fraternala - o femeie pentru doi sau mai multi frati - sparge multe tabuuri sexuale occidentale si ii fascineaza adeseori pe straini, insa localnicii considera ca aceasta practica este naturala si le aduce multe avantaje.
"Lucrurile devin mai usoare in acest fel, pentru ca bunurile raman intr-o singura familie. Ele nu sunt impartite intre mai multe sotii si eu sunt singura care se ocupa de ele", spune Tashi Sangmo, ale carei cuvinte in dialectul tibetan au fost traduse pentru AFP de un interpret.
"Casatoria cu doi frati iti permite sa ai bani, iar eu decid ce trebuie sa facem cu ei", a adaugat ea.
Atunci cand s-a casatorit cu Mingmar Lama in urma cu 14 ani, era stabilit deja ca Pasang, cumnatul ei care avea pe atunci varsta de 11 ani, se va alatura cuplului lor mai tarziu, conform acestei traditii multiseculare ce poate fi observata in cateva sate din Himalaya.
Cei trei sunt parintii a trei baieti, in varsta de opt ani, sase ani si patru ani.
"Voiam sa impart aceasta legatura conjugala cu fratele meu pentru ca viata sa fie mai usoara pentru fiecare dintre noi", spune Pasang, acum in varsta de 25 de ani, in casa familiei lor din satul Simen, aflat la o altitudine de 4.000 de metri si la o distanta de cinci zile de mers pe jos de satul cel mai apropiat.
Locuitorii din Upper Dolpa, care faceau parte din caravanele care legau Nepalul de Tibet, perpetueaza schimburile comerciale de altadata, cu ajutorul iacilor, care le aduc sare din Tibet si orez din campiile din regiunea Terai.
Viata este simpla dar dificila, la 500 de kilometri de capitala Kathmandu. La altitudinea la care traiesc, terenurile arabile ofera putine resurse.
Instalatiile sanitare sunt minimaliste, serviciile medicale moderne sunt inexistente, iar femeile muncesc de dimineata pana seara spargand pietre in vaile aride sau strangand recolta sub un soare nemilos.
Poliandria functioneaza bine atunci cand opereaza o diviziune a muncii intre frati - unul pazeste animalele, celalalt o ajuta pe sotia sa la muncile campului, un al treilea putand eventual sa munceasca participand la schimburi comerciale.
Casatoriile sunt aranjate, familia alegand o femeie pentru fiul cel mare si lasand fratilor mai tineri alegerea de a o lua de nevasta mai tarziu pe acea femeie. In anumite cazuri, sotiile participa chiar la educarea viitorilor lor soti, intretinand raporturi sexuale cu ei dupa ce acestia ajung la maturitate.
Spre deosebire de majoritatea barbatilor din Nepal, o tara conservatoare in majoritate hindusa, sotii care au optat pentru poliandrie se ocupa de sarcinile gospodaresti, ajuta la gatit si se ocupa de copii. Sotiile administreaza banii.
Traditional frecvent intalnita in societatile de cultura tibetana din Himalaya, poliandria functioneaza si ca o forma de controlare a nasterilor, in aceasta regiune cu resurse limitate, intrucat o femeie pentru doi barbati procreeaza mai putin decat doua femei.
Multe femei raman insa celibatare. In general, familia nu stie care dintre barbati este tatal biologic atunci cand sotia ramane insarcinata, dar acest detaliu nu conteaza: copiii ii spun "tata" atat tatalui lor real, cat si unchiului.
Acum in varsta de 30 de ani, Shitar Dorje s-a casatorit cu Karma, in varsta de 37 de ani, in urma cu 10 ani. Fratele mai mic al sotului ei, Pema, s-a alaturat cuplului lor cativa ani mai tarziu, dupa ce si-a terminat studiile in filosofie budista.
"Daca ni se intampla uneori sa fim cu totii in casa in acelasi timp, fratele meu mai mare este acela care doarme cu sotia mea", declara cu multa naturalete Pema, in prezent in varsta de 30 de ani.
"Nu sunt gelos. Nu ma simt afectat atunci cand fratele meu este in casa si sotia noastra este cu el. Daca as fi gelos, as pleca si m-as casatori cu altcineva", a adaugat el.
Multi considera poliandria un fel de asigurare de viata pentru femei, in cazul decesului unuia dintre sotii ei. Potrivit organizatiei de caritate olandeze SNV, care isi desfasoara activitatea de multi ani in regiune, speranta de viata este de 48 de ani pentru barbati si de 46 de ani pentru femei.
In satul Saldang, Thajom Gurung, in varsta de 60 de ani, si-a pierdut sotul bolnav de cancer in urma cu 30 de ani. Insa ea era deja casatorita cu doi dintre fratii mai mari ai acestuia si traieste astazi cu ultimul ramas in viata dintre acestia, Choyocap, in varsta de 67 de ani.
"Cand eram cu totii in casa, dormeam in patul sotiei mele pe rand si nimeni nu isi facea griji din cauza asta", isi aminteste batranul.
Altadata, fiii din aproape toate familiile din regiunea Upper Dolpa se casatoreau cu aceeasi femeie, dar aceasta practica a cazut putin cate putin in desuetudine, odata cu deschiderea progresiva a acestei regiuni in fata vietii moderne si a turismului.
Antene satelit au inceput sa impanzeasca acoperisurile caselor, permitandu-le locuitorilor din aceste sate sa descopere fatete ale vietii moderne care contrasteaza cu stilul lor de viata.
Potrivit SNV, 80% dintre familii practicau poliandria in timpul generatiei precedente, insa acest procent a scazut astazi la 1-5%. Aceasta traditie risca sa dispara peste cel mult doua generatii.

Masura de austeritate fara precedent in Franta. Presedintele cere impozitarea averilor cu 75%


Francois Hollande
Presedintele socialist Fracois Hollande vrea sa obtina un deficit bugetar pe anul viitor de numai 3% din PIB, iar finantarea necesara sa vina din impozitarea dura a celor foarte bogati.
Scopul acestui plan este obtinerea a peste 30 de miliarde de euro la bugetul de stat, asigurand astfel reducerea deficitului bugetar de la 4,5% la numai 3% pentru anul viitor.
Banii vor fi obtinuti prin impozitarea cu 75% a veniturilor foart mari, masura fiind cea mai dura luata in Franta in ultimii 30 de ani, scrie Huffington Post.
Francezii se confrunta cu un somaj fara precedent si cu stagnare economica, astfel incat cresterea estimata pentru anul viitor, de 0,8% pare sa fie greu de obtinut.
Dorinta presedintelui Francois Holland este sa obtina banii necesari la buget, fara sa afecteze puterea de cumparare a persoanelor cu venit mediu sau scazut.
Criticii acestui proiect se tem insa ca masura va afecta competitivitatea industriei franceze.
In prezent, datoria publica a Frantei este de 91% din economie, un record absolut de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
Din cele 30 de miliarde de euro necesare, 20 de miliarde vor fi obtinute din marirea taxelor si 10 miliarde din inghetarea cheltuielilor bugetare.
Deja a fost aprobata o crestere de taxe care va asigura bugetului de anul viitor peste 4 miliarde de euro.
Impozitatea de 75% a veniturilor foarte mari va fi temporara si va viza numai castigurile care depasesc 1 milion de euro anual. Veniturile de peste 150.000 de euro vor fi impozitate cu 45%.

Hollywood vs Biserica Catolica: 12 filme boicotate de Vatican

Biserica Catolica s-a aratat mai mereu "ostila si suspicioasa" fata de lumea filmului, mai ales ca productiile au fost orientate de timpuriu inspre sex si violenta si vizau un public numeros. Totodata, modul in care acestea au tratat subiecte religioase a fost atent urmarit. Cel mai recent caz - filmul Prometheus al lui Ridley Scott a fost criticat intr-un ziar al Vaticanului pentru modul in care a reprezentat geneza omenirii. Iata ce alte filme au fost boicotate sau criticate pentru un continut considerat "nelalocul" lui. 

 

1. Ingeri si demoni/ Angels & Demons (2009)
Regie: Ron Howard
Distributie: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer


Filmul "Ingeri si demoni", cea de-a doua ecranizare a unui roman scris de Dan Brown, a fost boicotat de Vatican. In 2009 Avvenire, unul dintre ziarele Vaticanului, sustinea ca  Biserica "nu poate aproba" ecranizarea cartii lui Dan Brown, pe care il considera un autor de romane "blasfematoare". Tom Hanks joaca rolul specialistului in simbologie Robert Langdon care trebuie sa dejoace planurile unei secte, Illuminati, al carei scop este aruncarea in aer a intregului Vatican.

S-au dezbrăcat ca să salveze agricultura

Câteva englezoaice curajoase au decis să pozeze nud pentru un calendar, pe care apoi să-l vândă într-un scop nobil.

 După ce au muncit
o zi întreagă,
englezoaicele ies
goale puşcă la
plimbare cu maşina

  • O tânără îşi acoperă
nuditatea cu o pălărie
şi plimbă un cal
Dorinţa lor este aceea de a atrage atenţia asupra faptului că agricultura e la pământ în Regat, zic ele, şi că ar trebui ca fiecare dintre englezi să vadă că munca pământului are farmecul ei. Criticile nu au întârziat să apară, mulţi considerând că pozele nu au nici cea mai mică legătură cu agricultura, ci mai degrabă cu dorinţa femeilor de a se expune goale.

 

TOTUL E O FĂCĂTURĂ? "Robert Pattinson s-a împăcat cu Kristen Stewart DOAR PENTRU SHOW"

O nouă informaţie vine să-i dezamăgească pe fanii seriei Twilight şi ai actorilor Robert Pattinson şi Kristen Stewart.

"Încornoratul" Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart şi s-au împăcat 

Reacţia de bucurie a admiratorilor după împăcarea celor doi va fi umbrită de mărturiile prietenilor lui Robert, care susţin că acest pas a fost făcut doar de dragul show-ului şi că el nu ar fi iertat-o nicicum pe Kristen pentru infidelitate.
Potrivit surselor citate de RadarOnline, cei doi se vor despărţi din nou, oficial, imediat după finalizarea promovării ultimei producţii din seria Twilight.
"Prietenii lui Rob cred că a fost mai uşor pentru el să accepte această împăcare cu ea, din cauza faptului că acum toţi ochii sunt pe ei doi, în timpul promovării pentru Breaking Dawn", susţine sursa citată.
"Kristen l-a convins pe Rob să profite de aceste momente, fiind vorba de ultimul film Twilight. Ea îl iubeşte, nu există nicio îndoială, dar, pur şi simplu, nu este la fel de matură ca el. Prietenii lui Robert spun că ar fi uimiţi dacă acest cuplu va supravieţui", a adăugat sursa.
Până una-alta, Robert şi Kristen se feresc să se afişeze împreună la evenimente, aşa că zvonurile despre o posibilă făcătură sunt din ce în ce mai insistente.

 

Cum vede Antonia finalul unei zile perfecte?

Indiferent ce ar face, Antonia reușește să fie mereu pe placul publicului. Fie că se strâmbă, fie că prostește, fie că apare pur și simplu, cântăreața strânge zeci de mii de like-uri la fiecare postare pe Facebook.

 

Antonia pare să fi avut o zi perfectă astăzi și cum altfel să închei o astfel de zi, dacă nu zâmbind cu tot chipul.

"O zi perfectă trebuie să se încheie cu un zâmbet", a scris Antonia pe pagian ei de Facebook, unde a postat o imaginea cu ea zâmbind larg.

Ca de obicei, postarea Antoniei a strâns o mulțime de like-uri: peste 10.000 într-o oră. Mai mult, este uimitor faptul că fanii artistei nu se satură niciodată să-i spună cât e de frumoasă, astfel că au făcut asta în peste 200 de comentarii.

 

Ovi a primit 15.000 de euro din partea statului norvegian, pentru a-şi finaliza al doilea album

Chiar dacă în România nu vom auzi de aşa ceva, iată că, în Norvegia, un artist român reuşeşte să obţină fonduri pentru cariera sa muzicală. Este vorba de Ovi, cel care a compus şi cântat, alături de Paula Seling, la Eurovision 2010, piesa care a luat locul 3, "Playing with fire".

 

În fiecare an, guvernul norvegian distribuie o parte din bugetul de stat (în 2012 a fost de 28,1 mill koroane) pentru un fond de cultură. Banii respectivi vin prin organizaţia "Fond for Lyd og Bilde" şi sunt împărţiţi pe diferite criterii artiştilor de cetăţenie norvegiană, care s-au afirmat, de-a lungul timpului, în industria muzicală sau cinematografică.
În cazul lui Ovi, cei de la casa de discuri cu care este semnat în Oslo, "DaWorks Records", au aplicat pentru cântăreţ şi, în final, au primit aproximativ 15.000 de euro.
"Suma va acoperi o mare parte din costurile de producţie ale noului meu album, al doilea de altfel din cariera mea muzicală. Primul meu album "This gig almost got me killed" a fost lansat în 2009. Este un ajutor foarte important pe care l-am primit, pentru oricare artist, în condiţiile în care costurile unui album, mai ales în Norvegia, sunt destul de mari.  Statul norvegian pune preţ pe cultură şi actul artistic în general. Practic, în ceea ce mă priveşte, planul este să am, în paralel, şi alte proiecte până la finalizarea albumului 2 şi, undeva prin primăvara 2013, să-l definitivez şi implicit să-l lansez", a declarat Ovi.
 
 

Scrisorile lui Stanca / Dragă Horia Brenciu,

Horia Brenciu
Horia Brenciu
Ne-am cunoscut la Dallasul lui Ilie Alexandru, sponsorul de la cea mai tare emisiune TVR, gen bingo, unde erai prezentator; şi al meu, la o revistă mondenă.
Paradis, acolo! Cai de rasă, femei, băuturi fine... Erai răsfăţat şi te răsfăţai ca un copil.
Mă enerva că mereu, deşi prezentator, sau actor ce erai, ne chinuiai pe toţi cu microfonul.
Cum prindeai unul, te apucai să cânţi, tare şi, uneori, fals.
Predilecţia ta: „O, sole mio!" Românul are o vorbă „te chinuia talentul". Cântai fals, fiindcă nu aveai control la sunet, nu că n-aveai ureche, asta se confirmă acum, când ai deja două albume.
Debordezi de talent şi, mă bucură să observ, acum ai explodat, eşti copt şi echilibrat: comper, actor de serial, solist vocal, entertainer cum se spune.
Şi ai în spatele tău, aud, o femeie-far, ghid, iubită, mamă, soră şi verişoară de la ţară, pe Alice.
M-ai mai enervat când o făceai pe prezentatorul-matinal într-o pastă comedică îngroşată, ţipai şi gesticulai ca-n comedia bufă; dar, apoi ai arătat că ai şi alte registre. Teatrale.
Dintr-un braşovean‚"afon la fotbal", ai ajuns rapidist, fiindcă ai picat într-un astfel de cerc, prin fosta ta iubită care a emigrat în Canada, prin anturajul tatălui ei, integralmente giuleştean - anturajul! - cu Sichitiu în frunte.
Ba, chiar Gură-Bogată ăla din Săbăreni, Stan, se laudă că el te-a pervertit.
Să fii primit! A fi rapidist, e o stare de bine; mai ales dacă ai şi propensiuni masochiste în genă şi oarecari perversiuni de esenţă carnivoră, care te fac capabil să încasezi...
Ca unul care te cunoaşte de „mic", îmi dau seama cât te-ai maturizat, adunat şi cum ţi-ai canalizat şi rentabilizat calităţile.
Filozofând, realizez ce înseamnă "femeia din umbră" a unui bărbat. Numai că, dacă unii o tot caută, tu ai găsit-o. Vezi, nu ţi-o lua în cap, că pierzi!

Ce sexy e nevasta lui Mihai Petre, în luna a şaptea de sarcină!

Elwira Duda dansează zilnic şi s-a îngrăşat doar 9 kg

 Ce sexy e nevasta lui Mihai Petre!
Ce sexy e nevasta lui Mihai Petre!
 
Dansul şi-a lăsat amprenta pe trupul soţiei lui Mihai Petre, căci, la cei 30 de ani şi însărcinată în luna a şaptea, Elwira Duda arată bestial!
Prezentă joi seara, la deschiderea Academiei de Dans "Mihai Petre", Elwira a facut senzaţie într-o rochie elegantă, care-i punea în evidenţă silueta armonioasă şi picioarele lucrate.
Dacă n-ar da-o de gol burtica, din ce în ce mai mare, nici n-ai zice că dansatoarea va deveni, peste două luni, mămică!
"Nu fac nimic special ca să arăt aşa, probabil e gena şi faptul că am făcut sport toată viaţa.
Chiar şi acum dansez, zilnic. Nu am pofte, din fericire, cum au majoritatea graviduţelor, mănânc absolut normal.
Am o alimentaţie echilibrată. Când îmi e foame, mănânc. Nu m-am îngrăşat decât 9 kg de când cu sarcina, înainte aveam 50, iar acum am 59", a declarat, pentru Click!, Elwira.
Ea ne-a mărturisit că nu va aştepta prea mult până va dansa din nou, mai întâi ca antrenoare alături de soţul ei, iar apoi în ringul competiţiilor.
Emoţionat peste măsură e şi viitorul tătic Mihai Petre, care arde de nerăbdare să-şi strânga primul bebeluş în braţe.
"Am nişte emoţii de nici nu vi le pot descrie. Vă daţi seama că abia aştept să-mi cunosc bebeluşul şi să-l învăţ să danseze", ne-a declarat Mihai.
La deschiderea Academiei de Dans "Mihai Petre" au fost prezente vedete, precum Corina Caragea, Andi Moisescu, Daniel Cruceru, Pavel Bartoş etc.

Gabriel Cotabiţă, în tandreţuri cu o brunetă


Gabi s-a chinuit  toată seara ca  bruneta să-i pice  în mreje
Gabi s-a chinuit toată seara ca bruneta să-i pice în mreje
Solistul este foarte atent în ultima vreme cu aspectul lui fizic, a slăbit mai multe kilograme, ţinând nişte diete drastice, şi-a refăcut dantura şi se poate lăuda că are încă mare trecere la femei, chiar şi la cele mai tinerele.
Prezent, joi seară, la o petrecere în clubul Fratelli, Cotabiţă s-a lipit toată seara ca marca de scrisoare de o brunetă drăguţă foc, care i-a căzut cu tronc de cum a intrat în club şi pe care nu a mai slăbit-o.
I-a aruncat priviri tandre şi i-a şoptit vorbe dulci la ureche, poate chiar o melodie de dragoste din propriul repertoriu, pentru a o da gata şi a o face să plece cu el acasă.

Oana Lis a depus, ieri, actele de divorţ!

Îl părăseşte pe Viorel după ce acesta a fost prins în compania altei femei 

Oana şi Viorel s-au  căsătorit anul trecut în iulie
Oana şi Viorel s-au căsătorit anul trecut în iulie
Scandalul Lişilor se lasă cu divorţ! Iniţial, toată lumea a crezut că Oana Lis îşi va ierta soţul prins, weekendul trecut, de paparazzi cu o altă femeie.
Iată însă că blonda nu poate trece de faptul că a fost înşelată şi, după o săptămână de bălăcăreli la tv, ea a depus, ieri, actele de divorţ.
Decisă să pună capăt relaţiei de 15 ani cu Viorel Lis, blonda s-a prezentat, de dimineaţă, la tribunal alături de avocatul ei, Bogdan Bărbuceanu.
Primul termen al procesului va avea loc pe 30.04 2013.
"Am decis să bag actele de divorţ. M-am gândit că vreau să-mi refac viaţa. Sunt confuză, nu ştiu ce să fac.
E bine să facem o pauză. Nu am crezut că o să trec prin asta. Sunt hotărâtă să-mi refac viaţa.
Viorel nu a crezut până nu a văzut actul. S-a enervat, m-a tras de mână rău, ca să nu plec.
Am şi nişte vânătăi. Nu pot să trec peste aventură", a declarat Oana, ieri, la emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.
Oana a fost ieri la tribunal împreună cu avocatul ei ca să depună actele de divorţ (foto: kanal d)

Viorel Lis este extrem de afectat de această despărţire.
Fostul edil al Capitalei este decis să nu meargă la proces: "Sunt foarte afectat. N-o să mă prezint la tribunal. O iubesc foarte mult.
Nu este nimic adevărat cu aventura. Nu mă interesează procesul, doar Oana.
Eu sunt la sfârşit de drum şi altă realizare nu mai am, doar căsătoria cu Oana. Nu vreau să mă mai recăsătoresc. O să mă retrag undeva la ţară", a spus el.
Oana, 32 de ani, şi Viorel Lis, 67 de ani, s-au căsătorit în iulie anul trecut. La divorţ, blonda a cerut şi despăgubiri.
"Eu am un apartament al meu, dar mai avem unul împreună pentru care am făcut deja acte.
Îmi rămâne mie când moare el, chiar dacă vom mai fi sau nu căsătoriţi. Vreau însă să-i cer şi nişte bani", a declarat Oana, pentru Click!

 

Exerciţiile la spalier nu au fost niciodată atât de sexy! Uite fotografia cu care Inna şi-a înnebunit fanii din toată lumea!

Inna este mai sexy pe zi ce trece! Artista din România şi-a lăsat fanii cu gura căscată cu o fotografie postată pe pagina de Facebook. 

Exerciţiile la spalier nu au fost niciodată atât de sexy! Uite fotografia cu care Inna şi-a înnebunit fanii din toată lumea!
Cântăreaţa care a cunoscut succesul în toată lumea, nu doar în ţara natală, s-a pozat la spalier, în timp ce executa câteva mişcări uşoare. Ţinuta ei este mai mult decât provocatoare. Dacă de obicei cei care lucrează la acest "aparat" poartă haine sport, lejere, care să le permită să se mişte în voie, Inna a ales un costum de baie format dintr-o singură piesă, roşu şi alb, care lasă la vedere destul de mult pentru a aprinde imaginaţia privitorilor.

 

A vrut sa trimita un SMS iubitei, dar mesajul lui a ajuns la toti cunoscutii.Ce a urmat acestei gafe

Craig Evans
Craig Evans, profesor de inot, s-a trezit intr-o situatie jenanta, dupa ce a trimis, din greseala, un mesaj erotic tuturor persoanelor din lista lui de contacte, inclusiv parintilor sai. Necazurile lui insa abia incepeau.
Craig a vrut sa trimita un mesaj erotic iubitei, in care o intreba daca vrea sa faca sex cu el si daca prefera ca partida sa fie “rapida sau scurta”.
A gresit insa tastele si mesajul a ajuns la toate persoanele din lista lui. Din pacate insa, printre acestea se numara si doua eleve minore, de 13 si 14 ani, care au crezut ca textul le era adresat.
Potrivit Daily Mail, Craig a fost acuzat de corupere sexuala de minori si a fost condamnat la 18 luni la inchisoare, in luna iulie.
Povestea lui si gafa incredibila a devenit cunoscuta abia recent, dupa ce avocatii lui au facut apel si au explicat ce s-a intamplat cu acel mesaj. Ei cauta sa obtina intelegere din partea instantei, pentru ca tanarul profesor “nu stie sa-si foloseasca telefonul Blackberry”.
Prin urmare, judecatorul a decis ca pedeapsa sa-I fie redusa la 9 luni de inchisoare, cu supendare, avand in vedere “circumstantele neobisnuite ale incidentului”.

Ce au simţit Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu când au fost din nou unul lângă altul! Intră să vezi ce au zis!

Joi seara, Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu s-au întâlnit la un eveniment grandios, unde primiseră amândoi invitaţii. Este adevărat că de la divorţul lor cei doi s-au mai văzut, au încercat să se împace şI recunosc că au avut o perioadă în care vorbeau ore în şir la telefon, dar la acest eveniment, a fost prima oară când Liviu şI Ade s-au aflat în acelaşi loc, unde toate persoanele prezente erau cu ochii pe ei. 


Adelina şI Vârciu au reuşit să treacă cu brio proba revederii cu public. S-au salutat şI s-au sărutat pe obraz de revedere, au conversat politicos câteva secunde şI au sfârşit în a poza împreună, la panou, la evenimentul organizat de Kanal D, unde, ca o ironie a soartei, au ajuns să lucreze amândoi, după divorţul lor ultra-mediatizat. La câteva ore distanţă, după ce au stat din nou apropiaţi şI au zâmbit împreună, în faţa camerelor, ca în vremurile lor bune, Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu au mărturisit pentru CANCAN.ro ce au simţit când au fost puşi în faţa faptului împlinit.
"Eu şi Adelina suntem colegi la Kanal D, iar lucrul acesta ne face ca deseori să ne întâlnim la petrecerile organizate de companie, la filmari. Ne salutam, vorbim, ne comportăm normal", a mărturisit Liviu Vârciu. Declaraţiile lui par asemănătoare cu cele ale fostei sale soţii.

"Suntem colegi şi e normal să ne comportam ca doi oameni civilizaţi atunci când ne întâlnim", ne-a spus Adelina.

Apariţie surprinzătoare a Andreei Marin! Sexy şi decoltată în club

După ce a purtat haine bărbăteşti o jumătate de an, joi seara, la celebrarea Jack Daniel's, Andreea Marin a revenit la ţinutele sale extrem de feminine, care, de altfel, au şI consacrat-o. 

 La sfârşitul acestei veri, Andreea Marin a fost taxată aspru pentru că făcuse o adevărată fixaţie pentru pălării, dar şI pentru faptul că adoptase un stil vestimentar cu puternice influenţe masculine. Joi seara, la celebrarea Jack Daniel's, Andreea Marin a schimbat tactica şI a aparut în clubul unde se desfăşura evenimentul respectiv, într-o rochie neagră şI strâmtă, care se mula perfect pe formele sale.
Deasupra, Zâna şi-a pus un taior sobru, accesorizat precum uniforma unui general, doar, doar, o să capete o notă serioasă.
Detaliul care i-a scos în evidenţă feminitatea a fost decolteul amplu al rochiţei sale sexy, decolteu în care se opreau privirile tuturor celor care treceu pe lângă ea.

joi, 27 septembrie 2012

Au fost declasificate dosarele secrete britanice despre OZN-uri


Au fost declasificate dosarele secrete britanice despre OZN-uri
Ce contin dosarele secrete ale armatei britanice despre obiectele zburatoare neidentificate
Marea Britanie a publicat joi o serie de arhive ce cuprind rapoarte si anchete guvernamentale despre semnalarea unor Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri), dintre care unul deasupra stadionului echipei de fotbal Chelsea.
Cele 25 de documente facute publice de Arhivele Nationale britanice includ "un raport lung catre biroul fostului premier, Tony Blair, privind politica in materie de OZN-uri", insotit de o descriere a postului de agent al biroului pentru OZN, calificat drept "munca cea mai stranie din Whitehall".
Potrivit angajatului biroului pentru OZN, inchis in 2009, perceptia potrivit careia acesta era format din "echipe strict secrete de specialisti veniti din toate colturile tarii intr-o versiune reala a X-Files" este "pura fictiune".
Activitatea zilnica a acestui birou era de a intocmi rapoarte despre pozitia Ministerului Apararii in ceea ce priveste OZN-urile, de a demara anchete despre OZN-uri, de a se ocupa de cererile venite din partea Freedom of Information (organism insarcinat cu asigurarea libertatii de acces la documente administrative), dar si de a gestiona activitatea expertilor in OZN-uri.
Printre anchetele cele mai ciudate figureaza si semnalarea unui OZN, de catre un politist, in apropierea clubului de fotbal Chelsea, precum si vizita a trei "oameni in negru" facuta unei persoane care a declarat ca a vazut un OZN in Lincolnshire.
Potrivit arhivelor, un proprietar de hotel din tara Galilor a sustinut ca dintr-un OZN, care aterizase, "doi humanoizi fara fete si cu silueta impozanta au iesit si au inceput sa faca niste masuratori".
in aceste dosare sunt incluse si detaliile unui raport din 1995, intocmit de un agent al serviciilor de informatii in ceea ce priveste OZN-urile al Ministerului Apararii, in care se specula asupra motivului vizitei pe Pamant a extraterestrilor. Agentul considera ca aceasta vizita avea ca motiv probabil o misiune de recunoastere militara, de dezvoltare stiintifica sau turism.
Intr-un raport pregatit pentru Ministerul Apararii in 1979, un agent de informatii din acest domeniu remarca faptul ca niciun sistem de radio nu a interceptat vreodata o transmisie de origine extraterestra.
Publicarea acestor documente a venit dupa cererea inaintata de David Clark, prin intermediul Freedom of Information. Clark este un conferentiar al Universitatii Sheffield Hallam si autorul unei carti despre arhivele privind OZN-urile.
"Aceste dosare ne permit sa vedem culisele a ceea ce reprezinta cele mai ciudate activitati de la Whitehall", (denumire generica pentru functionarii britanici), a declarat Clarke. "Avem acum o clarificare fascinanta a unor rapoarte si note extraordinare, care treceau zilnic prin biroul pentru OZN-uri, si cum agentii sai au folosit logica si stiinta in tentativa lor de a explica inexplicabilul".

Cutremurele de 8,6 şi 8,2 grade din Indonezia, provocate de ruperea scoarţei terestre în două. Urmează altele la fel de puternice

Cutremurele de 8,6 şi 8,2 grade din Indonezia, provocate de ruperea scoarţei terestre în două
Cutremurele extrem de puternice care au avut loc în Oceanul Indian, în largul Indoneziei, sunt provocate de spargerea progresivă a plăcii tehtonice indo-australiene, care se rupe, la propriu, în două în largul Insulei Sumatra, potrivit unor studii publicate miercuri, relatează AFP.
Cutremurele "gemene" care au afectat nord-estul Oceanului Indian la 11 aprilie 2012 - primul cu o magnitudine de 8,6 şi al doilea cu o magnitudine de 8,2 - sunt excepţionale în mai multe privinţe.
Primul a fost cauzat de ruperea a cel puţin patru falii submarine în decurs de doar două minute şi 40 de secunde. El a fost urmat de ruperea unei a cincea falii, două ore mai târziu, lucru care a generat al doilea seism, explică Thorne Lay de la Universitatea California de la Santa Cruz şi colegii săi într-un studiu publicat de revista britanică Nature.
Un eveniment extrem de rar, aceste cutremure au afectat nucleul plăcii indo-australiene, în apropiere de Insula indoneziană Sumatra, ci nu joncţiunea celor două plăci, aşa cum se întâmplă de obicei.
"Ceea ce suntem pe cale să observăm aici este că placa indo-australiană se fragmentează în două plăci distincte", rezumă Thorne Lay.
"Acest proces geologic va necesita milioane de ani şi mii de alte cutremure la fel de puternice" pentru a reuşi să separe placa indiană de cea australiană, adaugă Keith Hoper de la Universitatea Utah, coautor al studiului.
Locul în care au loc aceste mişcări se află la o distanţă de peste 10.000 de kilometri de România.
Placa indo-australiană se deplasează către nord-est, însă mişcarea ei nu este uniformă. Pe de o parte, versantul indian al plăcii intră în coliziune cu Eurasia la nord-vest, împingând împotriva ei la nivelul lanţului muntos Himalaya de aproximativ opt milioane de ani. Pe de altă parte, versantul australian înaintează mai uşor, deoarece intră sub Insula Sumatra.
În această "zonă de subducţie", în largul Insulei Sumatra, au avut loc cutremurele de la Aceh (cu magnitudinea de 9,3) la 26 decembrie 2004, şi de pe Insula Nias (cu magnitudinea 8,7) în 2005.
Spre deosebire de seismul de la Aceh, care a declanşat un tsunami devastator soldat cu aproximativ 220.000 de morţi sau dispăruţi în aproximativ zece ţări vecine, în primăvară au fost înregistrate doar nişte valuri. Într-adevăr, în aprilie 2012, faliile care s-au rupt culisau orizontal una împotriva celeilalte, fără o mişcare verticală suficient de importantă pentru ca să creeze un val de adâncime.
În schimb, cele două cutremure din aprilie 2012 au provocat un număr foarte important de cutremure în lume, conform altui studiu publicat în revista Nature.
Potrivit lui Fred Pollitz de la US Geological Survey (USGS) şi colegilor săi, frecvenţa cutremurelor cu o magnitudine mai mare de 5,5 s-a multiplicat de cinci ori în primele şase zile de după aceste "cutremure gemene". Unele dintre ele au atins o magnitudine de 7, până în Mexic. Este vorba despre o putere şi o distanţă despre care cercetătorii americani afirmă că este exclus să poată caracteriza replicile clasice.

47 Ronin, cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a ajuns un adevarat cosmar pentru producatori

47 Ronin, un proiect ambitios si riscant in acelasi timp s-a transformat intr-un cosmar pentru producatorii de la Universal. Lansarea filmului cu Keanu Reeves in rolul principal a fost amanata de doua ori iar  regizorul a fost inlaturat de la carma proiectului dupa ce bugetul a explodat la 225 de milioane de dolari scrie thewrap.com.

 Drama 3D cu samurai, 47 Ronin, anuntata de presa americana drept cel mai mare film al lui Keanu Reeves de la The Matrix incoace a devenit o mare problema pentru Universal care l-a inlocuit pe regizorul Carl Rinsch. Filmul se afla acum in procesul de editare iar bugetul a crescut de la 175 de milioane de $ la 225 de milioane de $, motiv pentru care productia va fi supravegheata in continuare Donna Langley, un oficial al studiourilor scrie site-ul thewrap.com.


Universal Pictures au apelat pentru productia 47 Ronin, o poveste despre razbunare, plasata in lumea samurailor, la un regizor care se afla la primul film important - Carl Rinsch. In varsta de 35 de ani, acesta este un protejat al lui Ridley Scott si este cunoscut mai mult datorita reclamelor sale stilate pentru Heineken si Mercedes-Benz.


Pelicula 47 Ronin trebuia sa fie lansata in noiembrie 2012, insa a fost amanata pentru februarie 2013 iar apoi pentru decembrie 2013. Bazat pe povestea reala din secolul 18 a celor 47 de samurai care pleaca sa razbune moartea liderului lor, filmul este un SF plasat intr-o lume a vrajitoarelor si uriasilor si care va imbina elemente stilizate din istoria reala cu elemente fantastice pe stilul Lord of The Rings. Keanu Reeves este singura vedeta a distributiei care este completata de cativa dintre cei mai buni actori japonezi ai momentului printre care Tadanobu Asano, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada si Togo Igawa.

 

Filmarile au inceput in martie 2011 in Budapesta, iar luna trecuta echipa a terminat in Londra o serie de scene pe care le-a avut de returnat. Una dintre marile preocupari ale producatorilor a fost absenta lui Keanu Reeves din batalia finala a filmului care va avea premiera pe 25 decembrie 2013. Universal a refuzat sa comenteze problemele, desi o sursa din cadrul studiourilor a marturisit ca productia a ajuns un cosmar.


Evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la PSG în acest sezon i-au atras lui Zlatan Ibrahimovici noi admiratori. Printre aceştia se află şi Ida Ljungqvist, o mulatră născută în Tanzania, dar cu tată suedez. Potrivit ziarulring.ro, ea a devenit primul playmate african din istoria Playboy, iar fotografiile ei au făcut deliciul bărbaţilor de pretutindeni. Ida a declarat că urmăreşte fotbalul şi a apreciat prestaţiile lui Zlatan Ibrahimovici în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, scor 4-1. În acel meci, atacantul suedez a marcat o dublă.

Real a inceput mediocru sezonul din Primera Division! Mourinho a crezut ca transferul asta va fi o noua capcana care sa distruga Barcelona, dar evolutia ulterioara a lucrurilor s-a intors impotriva portughezului!

 
 Mourinho da cu capul de banca: "NU trebuia sa fac transferul asta!" 40 de milioane ARUNCATI de Real pe un jucator de care NU era nevoie! Dilema lui Jose

'The Special One' si-a batut sefii la cap toata vara sa i-l aduca pe croatul Modric. Real a scos 40 de milioane din cont pentru a-l cumpara de la Tottenham. Acum, Mourinho s-a trezit cu 3 jucatori geniali pe acelasi post! Mesut Ozil face presiuni ca el sa fie titular in locul lui Modric, iar Kaka a aratat ca e in forma maxima la jocul cu Millonarios din 'Trofeul Bernabeu', in care a marcat de 3 ori. Acum, Mourinho trebuie sa ia o decizie teribil de grea!
Vestiarul insista ca brazilianul sa mai primeaca o sansa dupa doua sezoane de cosmar la Madrid. Mourinho pare constient de sustinerea pe care colegii i-o arata lui Kaka si a declarat ca 'ambitia si motivatia la un jucator ma fac sa-l vreau din ce in ce mai mult pe teren'. Marca se asteapta la o schimbare a ordinii prioritatilor in primul 11 chiar din perioada imediat urmatoare. Kaka poate fi titular in campionat, in timp ce Ozil si Modric se lupta pentru locul de Champions League!
Conform mai multor surse de la Real, Mourinho regreta deja decizia luata in vara, cand a dat milioanele pe Modric. A vrut sa-l marginalizeze pe Kaka, sperand ca fostul 'Balon de Aur' va alege transferul, dar s-a inselat grav. Acum, are 3 solutii de top pentru postul de mijlocas ofensiv!

Ibrahimovici, susţinut de o mulatră sexoasă: "Este sportivul meu preferat"

Evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la PSG în acest sezon i-au atras lui Zlatan Ibrahimovici noi admiratori.

Printre aceştia se află şi Ida Ljungqvist, o mulatră născută în Tanzania, dar cu tată suedez.

Potrivit ziarulring.ro, ea a devenit primul playmate african din istoria Playboy, iar fotografiile ei au făcut deliciul bărbaţilor de pretutindeni.

Ida a declarat că urmăreşte fotbalul şi a apreciat prestaţiile lui Zlatan Ibrahimovici în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, scor 4-1. În acel meci, atacantul suedez a marcat o dublă.

Sexy Cruduţa, dorită de alte televiziuni

“Am simţit că nu e bine ce fac şi am decis să îmi pun viaţa în ordine”. Vă vine să credeţi sau nu, această declaraţie îi aparţine Danielei Crudu. Bruneta de 23 de ani a intrat în zodia schimbărilor şi ia în serios chiar şi statutul de femeie de casă, cu soţ şi copii!

Prima schimbare pe care a făcut-o Cruduţa a fost una de ordin fizic. S-a luat la trântă cu kilogramele acumulate şi le-a făcut K.O. După ce, anul trecut, a fost surprinsă de fotoreporterii ziarului Libertatea cu burtă şi guşă, acum a dat în extrema cealaltă - e piele şi os, practic, numai sânii au mai rămas de ea! “Anul trecut, după o perioadă haotică din viaţa mea, ajunsesem să trec de 55 de kilograme, ceea ce, pentru mine, este inadmisibil. Am început să mănânc sănătos şi să fac sport, iar acum, la o înălţime de 1,68 m, am 45 de kilograme”, ne-a declarat Daniela. După ce şi-a atins idealul de greutate, Daniela merge mai departe. Dă la fel de multă importanţă carierei şi vieţii personale şi îşi face planuri de viitor pentru ambele domenii. “Vreau să-mi întemeiez o familie, să fac copii, şi vreau să joc într-un serial de comedie”, ne-a mărturisit ea. Până să aibă ocazia să ne arate ce bună actriţă e ea, Cruduţa se declară fericită la Antena 1, alături de Capatos şi de ceilalţi colegi de la “Un show păcătos”, de unde spune că n-ar pleca de bunăvoie: “Primesc mereu oferte de la alte televiziuni, însă îmi place foarte mult emisiunea din care fac parte. Dan îmi e foarte bun prieten şi nu l-aş trăda sub nici o formă”.
 

Poftiţi în «Regatul Piticilor»! Chinezii i-au adunat pe toți cei care suferă de nanism din țară și i-au mutat într-un sătuc cu destinație turistică

Greu de crezut sau nu, satul piticilor chiar există! Autorităţile din China au adunat familii întregi de liliputani de prin toate părţile ţării şi au înfiinţat o comunitate la poalele unui munte din regiunea Yunnan.

 Unul dintre cei mai vârstnici pitici, în faţa căsuţei construite de autorităţi
Cum viaţa piticilor din China nu este deloc uşoară, aceştia plângându-se mereu că sunt ponegriţi şi batjocoriţi de oamenii normali, autorităţile au găsit, aparent, soluţia, înfiinţând recent “Regatul Piticilor”, un sătuc cu sute de locuinţe în miniatură.
Familii întregi s-au mutat aici recent, în schimbul căsuţelor dotate cu strictul necesar trebuind ca de două ori pe zi să se costumeze şi să realizeze spectacole ca la circ pentru turiştii care vin în vizită. Oficialii din Yunnan au declarat că satul a fost clădit tocmai pentru ca piticii să pună umărul la bunăstarea economiei chineze, mai ales la dezvoltarea turismului. Şi se pare că nu s-au înşelat fiindcă, de câteva zile, de când s-a inaugurat “regatul”, curioşii vin cu miile, ca într-un parc de distracţii.
 

 

Femeile îl vor viu, bărbaţii îl vor mort. Interviu cu un "vârcolac" - una dintre cele mai sexy vedete masculine de la Hollywood

Vara aceasta cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood s-au dezbrăcat aproape de tot (daca nu chiar de tot) în "Magic Mike", filmul lui Steven Soderbergh, considerat "comedia fără perdea a anului", despre lumea stripperilor masculini, inspirat chiar de experienţa de viaţă a actorului principal Channing Tatum.

Însă, un alt actor din distribuţie a atras atenţia fanelor şi criticii: Joe Manganiello, cunoscut pentru rolul vârcolacului Alcide din "True Blood". Drumul către succes al lui Manganiello (35 de ani) abia a început: târziu, dar cu noroc. În Magic Mike, Joe are rolul stripper-ului Big Dick Richie. Dintre toţi actorii, printre care Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Channing Tatum, se pare că doar el a fost "singurul aproape de o scenă nud frontală", după cum titrează tabloidele americane.
Întâi a fost Captain Morgan!
Într-un interviu acordat celor de la Daily Beast, Manganiello a mărturisit că filmările au fost nebune: "Fetele care erau in figuraţie s-au distrat cel mai tare, la un moment dat i-au rupt chilotii tanga lui Matthew McConaughey!". Drumul către celebritate a venit mai greu pentru Manganiello. La 16 ani, actorul născut in Pittsburgh şi crescut în Mt. Lebanon, Pennsylvania, a simţit prima dată că e atras de actorie la 16 ani, când a împrumutat o cameră tv de la un coleg de liceu. Acesta încerca să faca tot felul de filme ca amator, sperând că într-o zi va face carieră din asta.
Ca să îşi câştige existenţa, a fost o perioadă în care mergea prin baruri promovând produse alcoolice în costumul lui Captain Morgan: "Am minţit cu privire la vârsta mea şi mi-au dat acest costum. Aveam un rucsac plin de sticle cu rom şi ne făceam praf toţi. M-au plăcut atât de mult, că mi-au facut un buletin fals cu 10 ani mai mare. Timp de 5 ani, de la 16 la 21 de ani, am fost Căpitanul Morgan", povesteşte amuzat Manganiello.
După ce a terminat liceul, a aterizat în Los Angeles, direct la audiţie pentru rolul lui Peter Parker în primul film Spider-Man, al lui Sam Raimi. Nu a obţinut rolul, ci doar o apariţie mică în film. Timp de 6 luni a fost bodyguard-ul actorului rapper, Tyresse Gibson. "Când faci aceste job-uri începi să te prinzi cum se comportă starurile, actorii, cum îi tratează pe ceilalţi, mai ales pe un tip plătit cu 10 dolari pe oră. Am văzut multe lucruri care nu mi-au plăcut şi care nu erau corecte conform educaţiei pe care am primit-o " a mai spus Manganiello în interviu.
Un băieţel în trupul unui bărbat
"Am făcut nişte tâmpenii când aveam vreo 20 de ani. Şi de multe dintre ele nu sunt deloc mândru", completează Joe. Cel mai mult l-a afectat perioada în care a lucrat în celebrul club de muzică trance The Palace, care nu era deloc ocolit de drogaţi şi traficul cu droguri. "Pare drăguţ să lucrezi într-un club. Apoi vin probleme majore. Când toată viaţa se învârte în jurul drogurilor, femeilor şi a băuturii, nu ai cum să rezişti prea mult şi o iei pe căi greşite. A trebuit să renunţ la băutură. Dacă aş fi continuat să beau cum o făceam atunci, azi eram un nimeni".
"Între 20 şi 30 de ani, am avut o perioadă destul de ciudată, în care nu puteam să mă maturizez. Eram ca un băieţel în trupul unui bărbat". Adevărata celebritate a cunoscut-o când a primit rolul lui Alcide Herveaux, în sezonul trei din "True Blood", creat de Alan Ball. În serial, Joe este un varcolac, apropiat de eroină - Sookie Stackhouse (Anna Paquin), cu care are o relaţie specială.
Însa acum Manganiello a devenit tot mai interesant pentru presa straină, după ce a apărut "Magic Mike". Actorul spune că n-ar vrea să le împărtăşească fanilor mai multe amintiri din trecutul său: "Nu pot să spun că plâng, dar îmi e foarte greu să îmi aduc aminte de unele momente din viaţa mea", a mai adăugat Manganiello pentru Daily Beast.
Tabloidele străine au scris despre o posibilă relaţie între el şi actriţa Demi Moore, însă acesta a negat orice fel de aventură cu celebra actriţă.

Fosta soţie a lui Jorge se mărită: «Ne completăm foarte bine»

Alina Crăciun, fosta soţie a lui Jorge, se va căsători anul viitor cu iubitul ei, afaceristul Ilan Laufer.
Alina se simte în al nouălea cer în noua relaţie şi, cel mai probabil, va face marele pas anul viitor.

"Nu a fost o cerere în căsătorie oficială, cu stat în genunchi şi cu inel. Lucrul ăsta a venit foarte natural. Am spus că vrem să ne căsătorim, vrem să formăm o familie şi a rămas să stabilim şi data. Vroiam să ne căsătorim anul acesta, dar la insistenţele părinţilor mei, cel mai probabil vom face nunta la începutul anului viitor", a declarat Ilan Laufer pentru emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Cei doi se gândesc deja la o familie mare şi vor să-i ofere un frăţior sau o surioară Carinei, fiica din prima căsătorie a Alinei.

Vica Blochina: «Piţi mi-a transmis că se va răzbuna!»

Selecţionerul şi-a ameninţat fosta amantă că va suferi din cauza procesului de paternitate

 


Scandalul dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă ia amploare. Fosta amantă a lui Piţi, acum co-prezentatoare a emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena2, a dezvăluit că antrenorul i-a transmis prin intermediari că o va face să regrete faptul că a intentat procesul de recunoaşterea a copilului.
S-au iubit 16 ani cu foc, iar acum au ajuns să nu se mai suporte!
Aceasta este situaţia în cazul selecţionerului Victor Piţurcă şi al femeii care i-a dăruit un copil.
După ce au ieşit de la medicii legişti, Vica şi Edan au mers acasă la o prietenă


Scandalul dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă ia amploare. Fosta amantă a lui Piţi, acum co-prezentatoare a emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena2, a dezvăluit că antrenorul i-a transmis prin intermediari că o va face să regrete faptul că a intentat procesul de recunoaşterea a copilului.
S-au iubit 16 ani cu foc, iar acum au ajuns să nu se mai suporte!
Aceasta este situaţia în cazul selecţionerului Victor Piţurcă şi al femeii care i-a dăruit un copil.
După ce au ieşit de la medicii legişti, Vica şi Edan au mers acasă la o prietenă

Acesta a avut grijă să-i trasmită prezentatoarei de la Antena 2 mesaje de ameninţare.
"Mi se pare incredibil ce face Piţurcă. El nu-şi asumă deloc responsabilitatea de părinte şi ajung în situaţia de a-mi aduce pentru a doua oară copilul într-un mediu toxic.
Mai mult decât atât, mi-a transmis prin nişte prieteni că vrea să se răzbune pe noi ca să vedem cât de greu ne este fără el.
Nu înţeleg de ce îşi bate joc de copil, dacă vrea să se răzbune, să se răzbune pe mine, copilul nu i-a făcut niciun rău!", a dezvăluit Vica.
În mod normal, Piţi va trebui să răspundă conform legii pentru absenţa de la susţinerea testului de paternitate, mai ales că a fost a doua şansă oferită de magistraţi.
Următorul termen al procesului este 18 octombrie, când Piţurcă este obligat să prezinte la tribunal şi adeverinţă de venit.

Cici de la Sistem a ascuns plicul de bani în cutia de apă din portbagaj

S-au căsătorit religios duminica trecută, dar luna de miere o amână până la iarnă. Cici de la Sistem, pe numele real Ciprian Rogojan (35 de ani) şi proaspăta lui soţie, Ioana Ariton, au primit la nuntă şi cadouri cu duiumul, dar şi plicuri cu bani.
Luni, imediat după nunta ce a avut loc la hotelul Aurelius din Poiana Braşov, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cici la ieşirea din hotel în câteva ipostaze amuzante: el a umblat cu plicul cu bani după el, neştiind unde să-l pună.
A încercat în torpedou, s-a tot fâstâcit, pentru ca apoi să se decidă şi să-l pună într-o cutie de apă Borsec aflată în portbagaj.
Cici a pus plicul cu bani într-o cutie de apă Borsec din portbagaj


Proaspeţii însurăţei au plecat miercuri la Baia Mare, la Sărbătoarea Castanelor, dar o adevărată vacanţă vor avea abia când vremea rece se va instala de-a binelea aici.
Motivul? "Vrem să plecăm într-o lună de miere exotică, undeva peste Ocean, dar abia când va da frigul aici", ne-a declarat Cici.
Artistul dă o mână de ajutor la organizarea acestui eveniment de la Baia Mare, care durează până duminică şi unde, printre prezentatori, se numără Mihai Morar, Daniel Buzdugan sau Pavel Bartoş.
"Pot spune că prima parte a lunii de miere o petrecem la Sărbătoarea Castanelor", ne-a spus, glumind, Cici, care aşteaptă să treacă la pasul următor şi să devină tătic cât mai repede.