marți, 16 octombrie 2012

VUNK feat Antonia concurează cu 21 de artişti europeni pentru MTV EMA 2012

Antonia
Antonia
Dupa ce au devenit marii castigatori ai "Best Romanian Act", incepand de luni, 15 octombrie, VUNK feat Antonia cu piesa "Pleaca" au intrat oficial in competitie cu nu mai putin de 21 de artisti, in cursa europeana pentru MTV EMA 2012.
De aceasta data, votarea s-a prelungit cu inca o saptamana, mai precis cei care vor sa ii sustina pe cantaretii romani pot vota pana pe 29 octombrie, intrand pe categoria Worldwide Act European Nominee pe site-ul MTV sau direct pe link-ul http://ro.mtvema.com/voteaza
Cel sau cea care va trece si de aceasta etapa se va califica in batalia finala pentru premiul Worldwide Act, o distinctie pe care orice artist si-o doreste in portofoliu, premiile MTV EMA fiind unele dintre cele mai apreciate de acest gen, din lume.
Liderul trupei VUNK a precizat: "Castigarea Best Romanian Act este cea mai mare bucurie a noastra din acest an, pentru ca am vazut, inca o data, cat de mult place romanilor piesa noastra". La randul ei, Antonia declara incantata ca: "Ma bucur ca piesa <Pleaca> are atat de multi sustinatori si ca fanii mei si ai baietilor de la Vunk ne-au votat si astfel, am reusit sa castigam "Best Romanian Act". In continuare, avem nevoie de voturile tuturor pentru a trece si de aceasta etapa asa ca fiti alaturi de noi si votati Vunk si Antonia - Pleaca".

Competitia este una stransa, Romania concurand la Worldwide Act European Nominee, prin VUNK feat Antonia cu Spania - The Zombie Kids, Grecia - Vegas, Germania - Tim Bendzko, Franta - Shaka Ponk, UK & Irlanda - One Direction (castigatori ai Brit Awards 2012), Finlanda - Robin, Belgia - Milow, Israel - Ninet Tayeb, Republica Cehă & Slovacia - Majk Spirit, Danemarca -Medina, Suedia - Loreen (castigatoarea Eurovision 2012), Norvegia - Erik & Kriss, Elvetia - DJ Antoine, Italia - Emis Killa, Polonia - Brodka, Rusia - Dima Bilan (singurul artist care a castigat de 6 ori Best Russian ACT), Ucraina - Alloise, Portugalia - Aurea, Ungaria - 30Y, Olanda - Afrojack, Zona Adriatica - Who See.

Telespectatorii romani vor putea urmari, pe 11 noiembrie in direct la MTV Romania premiile MTV EMA, prezentate in acest an la Frankfurt de super modelul Heidi Klum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu