marți, 9 octombrie 2012

Viitor surprinzator pentru Batman la Hollywood. Armie Hammer, dorit de studiourile Warner Bros. pentru a-l juca pe Batman in Justice League

Vesti bune si vesti proaste pentru fanii super eroului Batman. Cu toate ca regizorul Christopher Nolan si actorul Christian Bale si-au anuntat de mult timp retragerea din franciza Cavalerului Negru, studiourile Warner Bros. vor continua fara ei povestea intunecatului super erou. In capul listei de actori pentru a-l juca pe Batman se afla tanarul Armie Hammer.

 

Viitor surprinzator pentru Batman la Hollywood. Armie Hammer, dorit de studiourile Warner Bros. pentru a-l juca pe Batman in Justice League
Warner Bros si DC Entertainment film il doresc pe Armie Hammer, in varsta de 26 de ani, pentru a-l interpreta pe Batman, insa doar in filmul "Justice League", scrie site-ul Moviehole.

Justice League este pelicula care ii reuneste pe super eroii celor de la DC Comics (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman si The Flash) dupa modelul The Avengers/Razbunatorii. Pe langa acest film studiourile Warner Bros. planuiesc sa continue franciza Batman si au nevoie de un succesor pentru rolul pe care Christian Bale l-a jucat pentru ultima data in aceasta vara. Prin urmare se pare ca vom avea parte pe viitor de doi Batmani.

Armie Hammer a mai fost legat de rolul lui Batman in urma cu 4 ani cand aceleasi studiouri pregateau Justice League, insa proiectul a fost abandonat in ultimii ani si readus la lumina in acest an datorita succesului obtinut de rivalii de la Marvel/Disney cu The Avengers.




Armie Hammer, desi este tanar si fara o experienta vasta, este vazut ca un actor capabil sa duca in spate o franciza. Actorul a terminat recent filmarile alaturi de Johnny Depp la westernul fantezie "The Lone Ranger" unde joaca rolul unui luptator pentru dreptate in Vestul Salbatic.

Armie Hammer a fost apreciat de critici pentru modul in care i-a interpretat pe gemenii Winklevoss in drama multi-premiata a lui David Fincher, The Social Network. Interpretarea lui Hammer i-a adus recenzii favorabile si l-a impus printre cei mai promitatori actori de la Hollywood. A fost nominalizat la categoria "cel mai promitator debutant" de Asociatia Criticilor din Chicago si a primit premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar din partea criticilor din Toronto.



Filmul a fost nominalizat la SAG pentru cea mai buna distributie, precum si la Golden Globe Award pentru cel mai bun film, cea mai buna drama si cateva alte categorii. Hammer a jucat de curand cu Leonardo DiCaprio in filmul biografic al lui Clint Eastwood, J. Edgar. In filmul scris de Dustin Lance Black (premiat cu Oscar pentru Milk), Hammer joaca rolul avocatului devenit agent FBI si amantul lui Hoover, Clyde Tolson.

Armie Hammer este fiul cel mare al colectionarului de arta si filantropului Armand Hammer. Parintii sai sunt conducatorii fundatiei care ii poarta numele, "Armand Hammer", iar inainte au facut parte din comitetul de conducere al galeriilor "Knoedler and Hammer" din New York. Din 20 mai 2010 este casatorit cu actrita Elizabeth Chambers.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu