joi, 18 octombrie 2012

Vă vine să credeţi? Victoria Blochina spune că nu este interesată de banii lui Victor Piţurcă

Într-un proces intentat de Victoria Blochina, aceasta a cerut magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 să-l oblige pe Victor Piţurcă să recunoască faptul că e tatăl micuţului Edan Petru Blochin, în vârstă de patru ani, care pe certificatul de naştere poartă numele mamei sale. 

 vine credeţi Victoria Blochina este interesată banii Piţurcă

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul intentat de Victoria Blochina împotriva lui Victor Piţurcă. Ca şi până acum, selecţionerul României nu a fost prezent la proces şi şi-a trimis avocatul să-l reprezinte. Avocatul lu Victor Piţurcă spune că pensia alimentară care ar trebui să i-o dea lui Edan este cam mare. "Vica se gândeşte la sume foarte mari de bani şi din punctul meu de vedere este cam mult", a declarat avocatul lui Piţurcă.
De cealaltă parte, Vica neagă faptul că ar fi interesată de bani şi spune că îşi doreşte foarte mult ca fiul ei să aibă un tată oficial.
"În momentul ăsta în certificatul lui Edan este liniuţă. Orice mamă îşi doreşte, mai ales că am avut o relaţie lungă cu Piţi, să aibă un tată oficial", a declarat Vica, pentru Kanal D.
Când a semnat contractul cu FRF, Mircea Sandu a anunţat că salariul lui Victor Piţurcă va fi de 450.000 de euro anual. Din aceşti bani ar trebui să plătească şi pensie alimentară de până la 1/4, adică aproape 10.000 de euro lunar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu