sâmbătă, 13 octombrie 2012

STUDIUL care pare SOCANT: Femeile si-au schimbat gusturile la BARBATI! Vezi ce PREFERA:

studiu
Credinta moderna intoarsa pe dos.
Un nou studiu, efectuat in cadrul Universitatii din Tennessee, arata ca femeile au renuntat de ani buni sa ravneasca dupa barbatii plini de muschi, preferandu-i pe cei loiali si generosi.
Cu alte cuvinte, acestea prefera tocilarii in locul crailor.
Pentru a determina in mod exact perioada in care oamenii au inceput sa traiasca in relatii monogame, cercetatorii au folosit diferite formule matematice.
Studiul efectuat de acestia sugereaza ca ascensiunea barbatilor slabi, numiti si masculi Beta, a inceput mult mai devreme decat se credea initial, scrie The Telegraph.
Mai exact, masculii Beta au inceput sa fie preferati de femei la scurt timp dupa ce oamenii au inceput sa traiasca in grupuri sociale mari.
La inceputul acelei perioade, masculii Alfa erau cei dominanti, insa odata cu trecerea timpului, masculii Beta au realizat ca trebuie sa conceapa anumite strategii pentru a dezvolta o relatie.
Solutia gasita de acestia a fost sa se dedice unei singure femei, spre deosebire de cei Alfa care umblau din floare-n floare.
Femeile au inceput rapid sa fie atrase de ideea de a avea un partener generos si dedicat relatiei lor, in locul unuia mai puternic dar promiscuu.
Asadar, in timp ce femeile gasesc atragatori barbatii musculosi, cand e vorba relatii pe termen lung, masculii slabi sunt cei care castiga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu