miercuri, 3 octombrie 2012

Spargatorul de oase Jason Statham este un hot genial in thrillerul Parker: vezi primele imagini alaturi de Jennifer Lopez

Cunoscut pentru rolurile de luptator singuratic care isi face propriile legi si sparge tot ce prinde, Jason Statham nu se abate de la reguli iar in urmatorul sau film - thrillerul "Parker" acesta joaca rolul unui hot. Entertainment Weekly a publicat primele imagini cu Jason Statham alaturi de Jennifer Lopez in "Parker".

Spargatorul de oase Jason Statham este un hot genial in thrillerul Parker: vezi primele imagini alaturi de Jennifer Lopez

"Parker" este regizat de Taylor Hackford, cunoscut pentru realizarea celebrului The Devil's Advocate, iar scenariul are la baza cele 20 carti despre personajul Parker pe care Donald Edwin Westlake le-a scris din 1962.

Thriller-ul cu buget de 30 de milioane de $ spune povestea unui hot al carui cod al onoarei nu ii permite sa fure de la cei nevoiasi, iar Jennifer Lopez are ocazia sa joace in film alaturi de Jason Statham, dar si alaturi de Nick Nolte, Michael Chiklis, Wendell Pierce si Patti LuPone.

"Parker traieste dupa un anumit cod moral. El crede ca toate afacerile sunt necinstite. Nu fura de la oamenii care nu-si pot permite lucruri si nu-i ranesti pe cei care nu merita asta. Este un anti-erou, insa are anumite trasaturi placute" a declarat Jason Statham despre personajul sau Parker in Entertainment Weekly.


Parker este aproape lasat mort atunci cand un jaf de bijuterii se termina prost. Eroul se alatura unui agent imobiliar Leslie, interpretata de Jennifer Lopez pentru a i se opune fostei sale echipe de spargatori.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane din SUA pe data de 25 ianuarie 2013. Jason Statham, in varsta de 45 de ani, a declarat ca nu se vede jucand vreodata in comedii romantice sau in drame de epoca fiindca este constient de faptul ca nu este un actor versatil si nu este capabil sa abordeze alt gen de roluri decat cele de actiune, avand insa numai cuvinte de lauda la adresa lui Jennifer Lopez.

Actorul este de nerecunoscut, deghizat in preot intr-una din scenele din film


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu