marți, 2 octombrie 2012

"Sexy-violatoarea" din Tulcea se laudă cu relaţia cu femeia pe care a sărutat-o într-un club de gay: "Sunt cu t..fa asta de doi ani"

Luminiţa Perijoc, femeia care a fost acuzată că a violat un taximetrist, obligându-l să-i facă sex oral, are o viaţă amoroasă tumultuoasă. Bruneta despre care s-a spus că seamănă cu Angelina Jolie are o pasiune vinovată şI pentru reprezentantele sexului frumos, astfel că vinerea trecută a pipăit şI a sărutat o altă brunetă, într-un club de gay. Perijoc se laudă cu iubita sa, căreia nu se sfieşte să-i adreseze apelative surprinzătoare.

Îmbrăcată sexy, în haine negre şI mulate din cap până-n picioare, Luminiţa Perijoc a atras privirile multor bărbaţi, vineri noaptea, în cluburile din Bucureşti pe care le-a luat la pas, însă "sexy-violatoarea" n-a avut ochi decât pentru... o femeie. Dacă, iniţial, au fost destul de cuminţi şI n-au împărtăşit decât gesturi prieteneşti, în momentul în care au ajuns într-un club de gay s-au dezlănţuit: s-au pipăit, s-au mângâiat, au dansat lasciv şI chiar s-au sărutat. Luminiţa Perijoc nu se fereşte să recunoască faptul că are o pasiune pentru reprezentantele sexului frumos, ba chiar s-a lăudat în faţa persoanelor din club, care au recunoscut-o, cu relaţia pe care o are cu femeia respectivă. ŞI, deşi mulţi ar fi fost tentaţi să creadă că între cele două s-au încins spiritele din cauza aburilor de alcool, care au plutit în neştire la masa lor, adevărul este cu totul altul. Se pare că pasiunea dintre ele nu este nici pe departe una trecătoare, fetele având o relaţie stabilă. Mai mult, ele se cunosc atât de bine încât se adresează una celeilalte nu cu alinturi, ci cu apelative extrem de deocheate: "Este iubita mea. Sunt cu t..fa asta de doi ani", le-a mărturisit Luminiţa unor admiratori din club.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu