sâmbătă, 13 octombrie 2012

"Scheletele" de pe covorul roșu. O actriță a ajuns să arate înspăimântător de slabă

Actorii au ajuns să întindă la maxim limitele corpului uman și au ajuns să facă orice pentru un rol. Întrebarea pe care ne-o punem, care este această limită, până unde merge sacrificiul?

Actriţa Antonia Campbell-Hughes a slăbit extrem de mult pentru rolul din cel mai recent film al său, punându-și viața în pericol. Aflată pe covorul roşu, la premiera filmului lui Tim Burton, „Frankenweenie” de la Londra, vedeta a afişat un trup anorexic care a șocat pur și simplu publicul.

"Atunci când interpretezi pe cineva real, trebuie să faci mai mult. Se înţelegea de la sine, de la început, că voi suferi la fel de mult ca ea", a declarat Antonia despre rolul său.
Actriţă de origine irlandeză a apărut în faţa tuturor purtând o rochie de culoare albastru deschis, transparentă, care lăsa să se vadă foarte ușor silueta ei foarte subţire, ce a șocat publicul.

Și nu este singurul exemplu. Nu de mult, Matthew McConaughey a ridicat multe semne de întrebare fiind zărit extrem de slăbit pentru a-i da viaţă electricianului texan Ron Woodroof, bolnav de SIDA.

Christian Bale, slăbit record pentru The Machinist

Actorul nu a ezitat să-şi supună corpul unor repetate şi extreme transformări, pentru a interpreta rolul unui muncitor într-o fabrică, devenit insomniac şi anorexic. El pierde din nou din greutate pentru recent acceptatul rol în Concrete Island, scrie CinemaBlend.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu