miercuri, 17 octombrie 2012

Oops, sutienul e prea mic: Jennifer Lopez a facut fericiti milioane de barbati. Cele mai stanjenitoare aparitii ale vedetelor.

Oops, sutienul e prea mic: Jennifer Lopez a facut fericiti milioane de barbati. Cele mai stanjenitoare aparitii ale vedetelor. GALERIE FOTO
Oops, sutienul e prea mic: Jennifer Lopez a facut fericiti milioane de barbati. Cele mai stanjenitoare aparitii ale vedetelor.

Nurii dezgoliti ai celebritatilor sunt mai mult decat accidente pe scena. Ei reprezinta deja un soi de fashion statement.

Artistele se intrec in a-si arata sanii multimilor, pentru ca apoi sa se scuze dand vina ba pe sutienul prea stramt, ba pe bluza prea decoltata.

Ultima "victima" a unui astfel de accident este cantareata Jennifer Lopez, care a patit "rusinea" la concertul de pe Unipol Arena, din Bologna, Italia. Diva a aparut pe scena intr-o tinuta transparenta, foarte provocatoare, dar nu s-a gandit nicio secunda ca ar putea sa arate mai mult decat si-a propus. In agitatia de pe scena, insa, J Lo a ramas cu un san dezgolit, spre bucuria a milioane de fani.

 

Alte artiste, cum ar fi Beyonce, Kelly Rowland, Rihanna, Katy Perry, Demi Lovato sau Britney Spears, au demonstrat si ele ca nu se pricep doar sa faca doar muzica, ci si show. Cu cat mai sexy, cu atat mai bine.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu