marți, 2 octombrie 2012

Marcel Pavel a negociat la sânge într-un bazar turcesc


Solistul, alături de băiatul său, Sasha
Solistul, alături de băiatul său, Sasha
La solicitarea lui Dan Negru de a participa împreună cu fiul cel mic, Sasha, în emisiunea „Cu banii jos!”, care se filmează în Istanbul, Marcel Pavel şi-a luat şi soţia pe meleagurile turceşti în urmă cu trei săptămâni.
Îndrăgitul interpret a profitat la maximum de zilele în care nu au filmat şi s-au plimbat prin Istanbul, au mers cu feribotul şi s-au răsfăţat la un restaurant pescăresc de pe malul Bosforului.
Marcel şi soţia sa, Violeta

Partea cea mai amuzantă a acestei minivacanţe a fost cea în care artistul a trebuit să-şi arate veleităţile de negociator prin bazarurile turceşti. Marcel a cumpărat câteva haine din piele pentru familia lui, dar şi alte lucruri pentru casă şi prieteni, astfel că i-a cerut vânzătorului să-i facă o reducere mai mare pentru volumul de cumpărături. Până la urmă, preţul plătit s-a dovedit a fi cel real.
„Am negociat la sânge, dar tot ne-au păcălit turcii. Banii pe care i-am plătit erau adevărata valoare a acelor lucruri, pentru că ei sunt obişnuiţi să umfle preţurile. Ne-am amuzat maxim", a declarat Marcel Pavel, pentru Click!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu