marți, 16 octombrie 2012

Mădălina, iubitul ţi-a zis că are în cont 15.000.000 $?

Deşi nu e printre cei mai bogaţi actori de la Hollywood, Gerard are o avere frumuşică

Gerard Butler se simte oarecum dator  faţă de Mădălina pentru că l-a ajutat să  treacă peste dependenţa de alcool (FOTOGRAFII: VANITYFAIR.IT. )
Gerard Butler se simte oarecum dator faţă de Mădălina pentru că l-a ajutat să treacă peste dependenţa de alcool (FOTOGRAFII: VANITYFAIR.IT. )
Doi porumbei îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt, aşa sunt Gerard Butler, de 42 de ani şi frumoasa din Slatina, Mădălina Ghenea, de 25 de ani.
Cei doi au fost surprinşi pe Coasta de Azur de fotografii „Vanity Fair", din Italia, în timp ce luau prânzul.
Deşi Butler are de mult timp imaginea unui fustangiu notoriu, prin patul lui trecând de-a lungul timpului Jessica Biel, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Naomi Campbell şi chiar Jennifer Aniston, Mădălina pare să-l fi pus cu botul pe labe.
Chiar dacă nu este printre cei mai bogaţi actori de la Hollywood, Butler se putea lăuda în 2011 cu o avere de aproximativ 15 milioane de dolari, conform revistei americane „Fortune".
Scoţianul Butler are una dintre cele mai luxoase vile din San Feliz, Los Angeles, California. Proprietatea care se întinde pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi a fost achiziţionată în 2008, contra sumei de 3.25 de milioane de dolari (11,4 milioane de lei). În plus, el mai are o casă în Londra, evaluată la peste 4,5 milioane de euro (20,6 milioane de lei), care are inclusiv sală de cinema.
Conform apropiaţilor, Mădălina a fost cea care l-a salvat de la pierzanie pe Butler. Actorul a fost internat în secret în luna februarie la dezalcoolizare, după ce în ultimii ani ajunsese pe marginea prăpastiei. La scurt timp după externarea din clinică, a întâlnit-o pe Mădălina în timp ce filmau o reclamă în Abu Dhabi.
Londra  ANGLIA. Casă de 4,5 milioane de euro

Los Angeles SUA. Casă de 3,25 milioane de dolari

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu