luni, 22 octombrie 2012

Liviu Vârciu o caută pe Adelina Pestriţu în fiecare femeie! Vezi cum arată cea mai nouă cucerire a cântăreţului!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu s-a combinat în ultima perioadă cu femei care seamană izbitor cu fosta soţie, Adelina Pestriţu. Cântăreţul face ce face şI caută numai brunete, slăbuţe şi înalte, care îi aduc aminte de fosta soţie. De curând, Liviu a făcut o nouă cucerire, care bineînţeles este copia fidelă a Adelinei. 

 

Liviu Vârciu caută Adelina Pestriţu fiecare femeie Vezi arată nouă cucerire cântăreţului
Liviu Vârciu a cucerit din nou o brunetă care seamănă cu fosta lui soţie
Vârciu este foarte atent cu noua lui achiziţie
Vârciu este foarte atent cu noua lui achiziţie
Liviu şi Ioana s-au afişat împreună la concertul lui Kostas Martakis
Liviu şi Ioana s-au afişat împreună la concertul lui Kostas Martakis
În acest weekend Liviu Vârciu a mers în oraşul natal, la Constanţa, probabil pentru a-şi revedea familia şi prietenii apropiaţi. Prezentatorul TV nu a ajuns acolo singur ci însoţit de o domnişoară, care pare a fi o prezenţă nouă în viaţa lui. Paparazzi CANCAN.ro i-a întâlnit pe cei doi la concertul pe care l-a susţinut grecul Kostas Martakis într-un club din staţiunea Mamaia. Toată seara, Liviu a fost de nedezlipit de brunetă. Când nu dansau sau nu stăteau lipiţi unul de altul pe canapea, Vârciu o lua de mână, de teamă să nu o piardă prin club.
Tânăra, care este pentru prima dată surprinsă în compania cântăreţului, se numeşte Ioana şi este din Bucureşti. Se pare că cei doi s-au cunoscut în club, mai ales că bruneta în vârstă de 24 de ani, face promoţii la diverse băuturi alcoolice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu