sâmbătă, 13 octombrie 2012

Kristen Stewart a pregatit o scena surprinzatoare pentru finalul seriei Twilight: "Sunt o nemernica nefericita!"

Cu toate ca este una dintre cele mai populare actrite si una dintre cele mai bine platite vedete de la Hollywood, Kristen Stewart se considera la cei 22 de ani ai sai extrem de nefericita.

Kristen Stewart a pregatit o scena surprinzatoare pentru finalul seriei Twilight:  Sunt o nemernica nefericita!

Kristen Stewart este intr-o continua depresie, nemultumita cu sine insasi, desi actrita incearca sa uite de scandalul aventurii cu regizorul Rupert Sanders si despartirea de actorul Robert Pattinson. Mai este o luna pana la premiera ultimului ei film Twilight  - Breaking Dawn - Part 2, insa vedeta a dezvaluit ca celebra scena de dans pe care cei 140 de actori din distributie au pregatit-o pentru finalul filmului nu va fi inclusa pana la urma, in schimb va exista o alta secventa surpriza pe final, pe care o tine in mare mister pentru moment.

 "Sunt o nemernica nefericita. Nu stiu daca ma simt mai bine atunci cand sunt linistita si lipsita de griji sau atunci cand viata mea este impinsa la limita”, declarat Kristen Stewart pentru revista Marie Claire.



Actrita a dezvaluit recent pentru fanii care de abia asteapta sa vada finalul lui Twilight ca celebra scena de dans colectiv pe care toti actorii din film au realizat-o nu va mai fi inclusa in pelicula (urmand cel mai probabil sa apara in varianta de DVD). Totusi exista o scena surpriza pe care vedeta a pregatit-o pentru final, insa o tine secret.



Actrita a povestit in Marie Claire ca rochia ei favorita ramane cea purtata la premiera filmului Twilight in Germania: "Eram foarte cool. Puteai vedea totul prin ea. Sa fii cool inseamna sa nu mergi pe drumul cel usor sau sa te mutilezi."

Kristen a vorbit si despre scenele fara perdea din pelicula On The Road unde joaca alaturi de Garrett Hedlund si Sam Riley: "Imi place sa imi imping limitele. Sa ma sperii pe mine. Mi-a placut sa filmez acele scene de sex. Atat timp cat esti cinstit cu tine insuti nu ai de ce sa fii rusinat!"

Ultimul film al seriei, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II se va lansa in Romania pe 16 noiembrie 2012. Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Amurg/ Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu