duminică, 21 octombrie 2012

Kinga Sebestyen a speriat Timişoara! Amanta lui Zsolt Csergo, "tocată" de femeile care au văzut-o la ultima ei demonstraţie de kangoo jumps! "Îi atârnă pieile pe ea!"

Până să apară în Ciao! cu soţul Nicoletei Luciu, Kinga Sebestyen nu prezenta prea mare interes. Acum, însă, toată lumea o priveşte cu alţi ochi pe antrenoarea de kangoo jumps şi mai ales femeile sunt extrem de atente la toate detaliile referitoare la înfăţişarea "rivalei" Nicoletei Luciu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Kinga Sebestyen a speriat Timişoara! Amanta lui Zsolt Csergo, "tocată" de femeile care au văzut-o la ultima ei demonstraţie de kangoo jumps! "Îi atârnă pieile pe ea!"
Acest lucru s-a întâmplat şi la Timişoara, unde Kinga a susţinut o demonstraţie de kangoo jumps. Femeile prezente în sală au urmărit-o îndeaproape şi au concluzionat că "rivala" Nicoletei nu arată bine deloc.
"Îi atârnă pieile pe ea", a spus una dintre participantele la sesiunea de kangoo jumps, foarte dezamăgită. "Şi e trecută! Adică parcă e bătrână, are riduri", a spus însoţitoarea femeii. După ce a executat mişcările care au consacrat-o şi a anunţat că pentru ea kangoo jumps e cel mai bun pshiholog, câteva tinere din sală au chicotit că "înseamnă că ai nevoie!"
Cele mai multe comentarii s-au auzit însă la ieşire. "Tu, dar ce nasoală e! Păi pe lângă Nicoleta...", spunea o puştoaică.
Kinga Sebestyen a intrat în atenţia opiniei publice după ce revista Ciao! a publicat în exclusivitate fotografii cu ea alături de Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, pe un iaht, în Croaţia. Cei doi par extrem de apropiaţi şi după ce se sărută, stau la masă şi beau. La un moment dat, Csergo se enervează pentru că îşi aduce aminte de o fază petrecută în restaurantul în care fuseseră şi unde Kinga s-ar fi uitat la unul din chelneri. Nervos, o loveşte cu brutalitate.
În urma scandalului, Nicoleta Luciu a fost extrem de afectată dar a declarat că nu va divorţa, de dragul celor patru copii pe care îi are cu Zsolt.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu