joi, 11 octombrie 2012

Kinga Sebestyen, presupusa AMANTĂ a lui Zsolt Csergo, ÎN ROCHIE DE MIREASĂ cu 4 ZILE ÎNAINTE de NUNTA Nicoletei Luciu!

Despre aventura lui Zsolt Csergo cu presupusa lui amantă Kinga Sebestyen s-a scris şi s-a discutat în aceste zile teribil de mult, însă noi amănunte continuă să iasă la iveală.

 

Coincidenţă sau nu, Kinga Sebestyen s-a fotografiat în mai multe rochii de mireasă şi le-a postat pe contul ei de facebook, cu doar câteva zile înainte de nunta Nicoletei Luciu, acre a avut loc pe 21 aprilie. Să fi încercat să arate cuiva ce pierde?
Presupusa amantă, MOTIVUL pentru care NUNTA dintre ZSOLT ȘI NICOLETA A FOST AMÂNATĂ?

Kinga Sebestyen, originară din Miercurea-Ciuc, îl cunoaşte, după spusele apropiaţilor pe Zsolt Csergo de mult timp, fiindu-i şi angajată în trecut. Relaţiile dintre ei nu au fost însă cele de patron-angajată, Kinga locuind în complexului rezidential "Fortuna Park", al lui Zsolt Csergo, şi are apartamentul pe scara cu proprietarul, adică soţul Nicoletei Luciu.
ASTA e TARE! Nicoleta Luciu și presupusa AMANTĂ a lui Zsolt Csergo au apartament pe aceeași scară!

Mai mult, se pare că în Miercurea Ciuc toată lumea vorbeşte despre Kinga, care este prezentator international de „Kangoo Jumps" şi instructor de aerobic, că ar fi "amanta oficială" a lui Zsolt şi că cei doi ar avea o relaţie de mai bine de zece ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu