duminică, 21 octombrie 2012

Iti mai aduci aminte de Buzz din Home Alone? Ce s-a ales de cariera unuia dintre cei mai promitatori actori de la Hollywood

La 13 ani, Devin Ratray dadea lovitura in lumea cinematografica in momentul in care a primit un rol in filmul Home Alone, unul dintre filmele care a facut istorie si care continua sa fie un reper in materie de productii de comedie.

 
Iti mai aduci aminte de Buzz din Home Alone? Ce s-a ales de cariera unuia dintre cei mai promitatori actori de la Hollywood
 
Fara o experienta majoria in acest domeniu, debutul sau in avand loc in 1986, in Where are the Children?, Devin s-a descurcat excelent in rolul lui Buzz McCallister, fratele mai mare si mai rau al micutului Kevin. 
 
Interpretarea impresionanta pe care a avut-o in primul film i-a adus rolul si in cea de-a doua parte, Home Alone 2: Lost in New York (1992). Desi cariera sa ar fi trebuit sa explodeze din acel moment, lucrurile nu au stat asa.
 
 
Chiar daca a facut parte din numeroase proiecte, nici unul nu s-a mai ridicat la anvenrgura celor doua prezente din Home Alone, cele mai importante filme in care a jucat dupa aceea fiind Dennis the Menace (1993), Strong Island Boy (1997), Serial (2007), Surrogates (2009), dar si in cateva episoade din serialele Supernatural, Law&Order si The Good Wife.
 
In anul 2007, Devin Ratray a fost protagonistul unui documentar care i-a urmarit incercarile pe care acesta le-a facut pentru a o cuceri pe Condolezza Rice. Filmul care ar fi trebuit sa aiba la baza aceasta poveste, Courting Condi, a fost anulat in 2008.
 
 
De cand planurile din punct de vedere cinematografie nu s-au mai ridicat la nivelul asteptarilor, Devin si-a dedicat timpul unei alte pasiuni, muzica. Actorul face parte din formatia Little Bill cu care sustine numeroase concerte in New York.

Home Alone ramane unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90 cu 533 de milioane de dolari incasari. Aventurile clanului McCallister si ale micutului erou Kevin uitat mereu de sarbatori si pus in situatia de a le tine piept unor hoti cam tembeli sunt adorate de toti copiii din lume, dar si de adulti.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu