sâmbătă, 13 octombrie 2012

Imagini de colectie cu Andra si Maruta de-a lungul anilor la "Happy Hour". Se iubesc la fel de mult ca-n prima zi:

Imagini de colectie cu Andra si Maruta de-a lungul anilor la  Happy Hour . Se iubesc la fel de mult ca-n prima zi: FOTO
Imagini de colectie cu Andra si Maruta de-a lungul anilor la "Happy Hour". Se iubesc la fel de mult ca-n prima zi:

Pentru ca de luni, 15 octombrie, “Happy Hour” va fi difuzata incepand cu 17.30 pe ProTV si pe voyo.ro, si in aceasta luna emisiunea implineste 5 ani de existenta, am pregatit o retrospectiva cu unele din cele mai frumoase momente prezentate in show-ul moderat de Catalin Maruta.

Astazi, va prezentam o serie de fotografii de la “Happy Hour” cu Andra si Catalin Maruta, aflati la inceputurile relatiei lor.  Prin 2007 si 2008, Catalin Maruta a invitat-o de mai multe ori pe cea care avea sa-i devina sotie in emisiunea sa.
Acum, Andra si Catalin Maruta formeaza unul din cele mai indragite si solide cupluri din showbizul romanesc si, desi au trecut sase ani de cand sunt impreuna, se iubesc la fel de mult ca-n prima zi, iar micutul David ii face sa se simta impliniti si mandri.
Singura diferenta dintre fotografiile mai vechi cu ei doi - din 2007 sau 2008 - si cele din prezent pare sa fie doar verigheta de pe deget. Andra si Maruta erau la fel de indragostiti atunci, cum sunt si acum.




Dupa patru ani de casnicie, cei doi spun ca isi intretin focul iubirii cu repect, prietenie si multa sinceritate si nu lasa nicio zi sa treaca fara sa-si faca macar cate o declaratie de dragoste, intr-un fel sau altul.


Andra, insarcinata in octombrie 2010




Andra si Catalin Maruta, in septembrie 2012, dupa o farsa marca Happy Hour

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu