sâmbătă, 13 octombrie 2012

Giulia are poşetuţă ca a Madonnei

Poşetuţa aurie trece pana la finalizare prin 19 procese de prelucrare
Poşetuţa aurie trece pana la finalizare prin 19 procese de prelucrare
Evenimentul caritabil organizat de catre asociatia Mai Mult Verde aseara intr-un club din capitala a reusit sa aduca la un loc cei mai importanti designeri autohtoni, dar si cele mai titrate persoane publice din Romania.
Proaspata mamica, Giulia, prezenta si ea la eveniment a optat pentru o rochie scurta din dantela neagra accesorizat cu un clutch (poşetă - tr.) Roccio Clementine Speckled, un brand mai putin cunoscut la noi, insa extrem de apreciat de vedetele internationale.

"Este unul dintre clutchurile mele preferate, cu atat mai mult cu cat este facut manual! De cele mai multe ori un accesoriu bine ales iti poate garanta o tinuta perfecta!" a declarat Giulia

Clutchul auriu trece pana la finalizare prin 19 procese de prelucrare si este unul dintre favoritele Madonnei, artista internationala optand adesea pentru un astfel de accesoriu. Confectionat manual din lemn pretios de acai, accesoriul exclusivist a ajuns de curand si in Romania si poate fi achizitionat de la wardrobe-b.ro. Giulia este printre primele vedete autohtone care au purtat un astfel de clutch.

Joi, 11 octombrie, Asociatia MaiMultVerde a organizat primul eveniment din Romania care a imbinat moda si ecologia, Fashion for Trees, in scopul strangerii de fonduri pentru viitoarele actiuni de impadurire ale organizatiei. Acest eveniment a dat startul campaniei prin care Asociatia MaiMultVerde isi propune sa planteze 20.000 de puieti in zone care au nevoie urgenta de impaduriri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu