luni, 15 octombrie 2012

După scandalul cu soțul Nicoletei Luciu, presupusa amantă a lui Zsolt, asaltată de mesaje

De când au apărut imaginile în care pare că se sărută sau este lovită de soțul Nicoletei Luciu, Kinga Sebestyen a ajuns în atenția opiniei publice, dar și-a câștigat și mai mulți admiratori.După scandalul cu soțul Nicoletei Luciu, presupusa amantă a lui Zsolt, asaltată de mesaje

Antrenoarea de kangoo jumps este asaltată de câteva zile de mesajele ”de prietenie” ale unui fan de pe Facebook.
”Evităm moartea câte puțin, amintindu-ne întodeauna că "a fi "viu, cere un efort mult mai mare decât faptul simplu de a respira. Doar răbdarea cuminte ne face să cucerim fericirea splendidă.Totul depinde de ce hotărâm”, scrie bărbatul pe contul Kingăi.
Printre alte mesaje în care îi oferă sfaturi de viață, Kinga este îndrumată să nu trăiască cu regrete și să nu-i pese de ceea ce spun cei din jurul ei.
”Când trăiești cu mare intensitate nu mai contează deznodământul jocului. Orice s-ar întâmpla pentru tine este o luptă pe care ai dorit-o și ai câștigat-o. Moare puțin câte puțin omul care se transformă în sclavul obișnuinței (...) Să nu regreți când vrei să dai. Să înduri când lumea te doboară. Să nu-ți pese de răutatea care te înconjoară. Să rămâi un pur copil în suflet, dar întotdeauna să iei decizii raționale și chibzuite. Să ai încredere în tine”, o sfătuiește admiratorul pe Facebook.

 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu