luni, 8 octombrie 2012

Delia Antal, INVITATĂ de Monica Gabor în America

Bună prietenă cu Monica Gabor, Delia Antal a fost invitată de fosta doamnă Columbeanu în America, la Los Angeles, pentru a participa pe 11 octombrie la evenimentul grandios de lansare a băuturii Mr. Pink.

 Monica Gabor si Delia Antal, prietene la catarama

Nume grele și extrem de cunoscute din muzică, film și sport și-au anunțat prezența la lansarea brandului de băutură deținută de iubitul Monicăi Gabor, printre care cei trei copii ai lui Michael Jackson - Prince, Paris și Blanket -, David Beckham, Cindy Crawford, Larry King, Lindsay Lohan, Paula Abdul și lista celebrităților poate continua.
Delia Antal nu crede însă că va putea ajunge la fastuosul eveniment, deoarece problema de sănătate a tatălui sau o reține cât mai aproape de țară. Se află deocamdată la Londra și chiar dacă abia ce s-a întors de la Zalău, are încă bagajele nedesfăcute. În orice moment, mama ei ar putea s-o cheme din nou acasă!
"Bineînțeles că o voi susține pe Monica întotdeauna, prietenul la nevoie se cunoaște! Chiar aseară am vorbit cu ea și știe că îmi doresc foarte mult să-i fiu alături. E important să ai prieteni adevărați în asemenea momente. Lansarea băuturii Mr. Pink în America se anunță a fi un eveniment grandios și foarte important pentru Monica și iubitul ei, dar, din păcate, nu cred că voi putea să fiu lângă Monica fizic, însă spiritul meu va fi acolo!”, spune Delia Antal.
"O voi susține însă de la Londra, cu un gând bun și o rugăciune, pentru că amândouă suntem credincioase și îi doresc să iasă totul așa cum și-a propus! Voi știi sigur dacă merg doar în ultimul moment, deoarece nu pot să plănuiesc decât de pe o zi pe alta, pentru că nu pot să fiu atât de departe de Zalău. Tatăl meu este bolnav și eu stau în stand-by la Londra, pentru că pot primi un telefon în orice clipă să merg acasă! Sunt convinsă că este abia începutul și că Monica și iubitul ei vor mai face multe alte evenimente de calibru!”, a mai completat actrița.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu