marți, 2 octombrie 2012

Cei mai frumosi sani care au aparut in FILME: 15 actrite care au aparut TOPLESS!

sani
Sunt frumoase, sunt sexy iar barbatii sunt topiti dupa ele.
Monica Bellucci in Malèna (2000)
Malena

Malena este cea mai frumoasa femeie din Castelcuto, un satuc din insorita Sicilie. Ea a venit de curand aici, si cum sotul ei este plecat in razboi, orice pas pe care il face prin sat este urmarit cu ochi pofticiosi de barbati si cu invidie de femei.
O armata de pustani pe biciclete o urmaresc peste tot, doar ca sa se holbeze la nurii ei. Dar printre acesti baieti este si Renato Amoroso, un adolescent de 13 ani, cu o imaginatie bogata, care isi transforma dorinta intr-o adevarata obsesie.
Ludivine Sagnier in Swimming-Pool (2003)
Swimming Pool
 Sarah Morton, autoare britanica de succes, merge la Luberon, in Franta, in casa editorului sau, ca sa se odihneasca si sa munceasca. Dar intr-o noapte Julie, fiica editorului, se instaleaza in casa si perturba linistea femeii. Filmul este regizat de François Ozon.
Denise Richards dans Sex Crimes (1998) / Wild Things
Denise Richards

Jocuri periculoase, propune o solutie de imbogatire rapida pentru cei ale caror minti suporta ticluirea unui plan bine pus la punct. Sunt tanar si vreau sa ma simt bine, acum!, am nevoie de bani, acum. Filmul si-a castigat popularitate in urma prezentarii mai multor scene de sex, in special cele in care un barbat (Matt Dillon) se afla in compania a doua femei.
Elizabeth Berkley in Showgirls (1995)
Elizabeth Berkley

Naomi Malone este o tanara fatuca ce are ambitia de-a porni intr-o calatorie spre Las Vegas ,spre a deveni vedeta pe scena unui hotel de inalta clasa.
Penelope Cruz in Vanilla Sky - Deschide ochii (1997)

Penelope Cruz

 Filmul îi are în distribuţie pe Tom Cruise, Penelope Cruz, Kurt Russell, Jason Lee, Noah Taylor şi Cameron Diaz. Regizat de Cameron Crowe, Vanilla Sky, îi are ca producători pe Tom Cruise, Paula Wagner şi Cameron Crowe, după un scenariu de Cameron Crowe, bazat pe filmul Abre Los Ojos.
Salma Hayek in Frida (2003)

Salma Hayek


Incepand cu dificila si complexa ei relatie cu Diego Rivera, sotul, dar si mentorul sau, si terminand cu ilicita si controversata aventura cu Leon Trotsky, sau cu legaturile romantice si provocatoare pe care le-a avut cu alte femei, Frida Kahlo a trait o viata indrazneata, prin care a sfidat prejudecatile, revolutionand arta, politica si viata sexuala.
Alyssa Milano in Embrace The Vampire (1995)

Alyssa Milano


Filmul lui Anne Goursaud ii are in rolurile principale pe Jennifer Tilly si Alyssa Milano.
Madonna, Body of Evidence (1993)
Madonna

Daca dragostea doare, atunci sexul ucide? Pretul trupului, un thriller in genul lui Instinct primar, da un raspuns neasteptat acestei intrebari si un nou sens notiunii de thriller erotic.
Laura Harring in Mulholland Dr. (2001)

Laura Harring
Tanara Betty Elms soseste la Hollywood, aspirand sa devina actrita. Dar, in orasul Visurilor, calea catre celebritate este un straniu labirint. Atunci cand este aleasa de un tanar regizor aflat in conflict cu producatorii sai sa joace intr-un film, Betty ii este data sa descopere fata tenebroasa a lumii cinematografice, in care moartea da tarcoale.
Sharon Stone in Basic Instinct (1992)

Sharon Stone


Sharon Stone. Restul e tacere :)
Maria Schneider in Ultimul tango la Paris (1972)
Maria Schneider

Un barbat si o femeie se intalnesc intamplator si incep o relatie carnala in care orice cunoastere mai in profunzime a partenerului e exclusa.
Eva Green in The dreamers (2003)


Eva Green

Lasati de capul lor la Paris in timp ce parintii sunt plecati in vacanta, Isabelle (Eva Green) si fratele sau Theo (Louis Garrel) isi invita un coleg, pe Matthew (Michael Pitt), sa stea cu ei. Isi fac propriile reguli, pe masura ce-si experimenteaza reciproc emotiile si sexualitatea, jucand o serie de farse din ce in ce mai elaborate. Filmul este regizat de Bertolucci.
Demi Moore in About Last Night (1986)

Demi Moore


Un barbat si o femeie ies impreuna in speranta infiriparii unei relatii, in ciuda problemelor personale si a impotrivirii prietenilor.
Kim Basinger in 9 saptamani 1/2 (1986)
Kim Basinger

Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta intr-un cosmar plin de fantezie si dominatie. Curand Elizabeth trebuie sa aleaga intre dorinte si sanatatea sa psihica.
Anita Ekberg in La Dolce Vita (1960)

Anita Ekberg

 Capodopera lui Federico Fellini ii are in rolurile principale pe Marcello Mastroianni si Anita Ekberg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu