vineri, 12 octombrie 2012

Cadou de 4 milioane € pentru Adelina

Fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu, a cumpărat una dintre cele mai scumpe vile din România

Cristi şi Adelina  mai deţin două apartamente  de lux în Bucureşti
Cristi şi Adelina mai deţin două apartamente de lux în Bucureşti
Cristi Chivu nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere fotbalistic, însă pe plan personal toate-I merg de minune. Fostul căpitan al naţionalei, tată a două fete, tocmai i-a făcut soţiei sale, Adelina, un cadou pentru “bătrâneţe”: o impunătoarte vilă pentru care a plătit patru milioane de euro.

2012 n-a fost un an bun pentru cariera lui Cristi Chivu. A fost mai mult accidentat şi nu a "prins" decât zece meciuri oficiale. Cu toate astea, salariul i-a mers în continuare. În primele şase luni ale lui 2012, Cristi a pus de-o parte 1.750.000 euro, beneficiind şi de termenii vechiului contract cu Inter (3, 5 milioane de euro pe an).
În 2010, vila a fost scoasă la vânzare pentru 6,5 milioane de euro

În a doua jumătate a anului, a intrat în vigoare noua înţelegere cu gruparea italiană (doar 2,1 milioane de euro pe an), rezultând că, până la începutul lunii octombrie, lui Chivu i-au mai intrat în buzunare aproximativ 500.000 de euro. Aşa se explică de ce fostul căpitan al "tricolorilor" nu s-a uitat la bani atunci când a vrut să-I facă o suirpriză Adelinei şi celor două fiice.
Locuinţa din Corbeanca a soţilor Chivu are trei garaje, ponton, piscină, sală de cinema

Chivu a achiziţionat recent o vilă în Corbeanca, pentru care a plătit nu mai puţin de patru milioane de euro. Este un preţ uriaş pentru un om obişnuit, însă se poate spune că fundaşul lui Inter a fost un bun negociator, având în vedere că vila a fost scoasă la vânzare iniţial la preţul de 6,5 milioane de euro. Situat în apropierea Bucureştiului, terenul pentru noua locuinţă a familiei Chivu se întinde pe o suprafaţă de 2500 metri pătraţi.

Vila are cinci dormitoare, şapte băi, trei garaje, o punte cu foişor, un doc pentru ambarcaţiuni, o cascadă, un centru de fitness, sală de bowling şi biliard, sala de spectacole, cinematograf, centru spa, piscină interioară, precum şi camere pentru angajaţi.


Soţia lui Cristi, Adelina, s-a plictit, se pare, de rolul de mamă, aşa că îşi doreşte din nou un job. Şi cum prima dragoste nu se uită niciodată, Adelina ar dori să revină în televiziune. Dar nu în România, acolo unde s-a lansat, ci în Italia, locul udne trăieşte alături de Cristi şi de cele două fiice, Natalia şi Anasta­sia. Fosta prezentatoare a Ştirilor Sportive de la Antena 3 s-a înscris de curând la un master în televiziune, vizând un post în cadrul trustului Mediaset.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu