sâmbătă, 13 octombrie 2012

Bruce Willis si Catherine Zeta-Jones au cucerit Parisul: primele imagini cu actorii pe platourile de la Red 2

Bruce Willis are o noua partenera. Actorul a fost surprins alaturi de Catherine Zeta-Jones pe platoul de la Red 2, continuarea comediei de actiune din 2010.

 

In 2010, comedia Red surprindea pe toata lumea. Cu o distributie impresionanta, formata din nume grele ca Bruce Willis, Helen Mirren, John Malcovich, Morgan Freeman, Karl Urban, filmul a facut incasari mondiale de 199 de milioane de dolari, la un buget de 58 de milioane de dolari.

In aceasta toamna au debutat filmarile la Red 2. Actorul de 57 de ani a fost surprins la filmari alaturi de frumoasa Catherine Zeta-Jones, care s-a alaturat distributiei de vis din primul film. Actrita apare in imagini cu un look schimbat si machiata excesiv, intr-o tinuta complet neagra.

  Cei doi au atras atentia celor de pe platoul din Paris  in timpul unei scene in care apar intr-o masina sport superba, iar Willis este la volan. Actorul a filmat si cateva scene de actiune, in care a fost acompaniat de dublura sa. Pe platou si-a facut aparitia si John Malcovich, intr-o tinuta excentrica.



In Red 2, Willis isi reia rolul din prima parte, in care era Frank Moses, un fost agent de operatiuni secrete, care este nevoit sa isi adune fosta echipa dupa ce este amenintat cu moartea de catre niste asasini.

Actorul are planificate nu mai putin de 6 filme de actiune pentru urmatorii 2 ani, insa a maturisit ca ii este teama pentru sanatatea sa. "La varsta mea riscurile sunt mai mari, dar este o provocare.Sunt pauze intre filme, insa incepi sa imbratranesti si te intrebi cat de repede poti sa alergi? Cat de bine ma  mai pot lupta? Si aici intervine provocarea." a spus actorul pentru HuffingtonPost.com



Desi are 57 de ani, actorul a fost laudat pentru forma sa fizica excelenta: "Face parte din meserie. Si, in plus, trebuie sa fiu in forma acum pentru ca trebuie sa-mi ridic fetita si sa o plimb. Trebuie sa fiu in forma la mai multe nivele."

Willis va reveni pe marile ecrane in 2013 cu al cincilea film din seria Die Hard, A Good Day To Die Hard.



  In legatura cu reintoarcerea sa in rolul lui John McClane in seria Greu de Ucis ( partea cincea se va lansa in 2013), actorul a declarat: "Imi plac provocarile. Imi place sa incerc ceva ce presupune riscul de a esua. E intotdeauna un pericol sa spun ca nu a iesit ce mi-am dorit sau ca nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor. Deci imi place sa fiu provocat. Sa concurez cu mine insumi. Pentru majoritatea actorilor este un joc solitar: tu concurezi impotriva ta. Nu simt ca filmele mele ar fi in competitie cu filmele altor actori."

Anul acesta, actorul i-a cucerit pe critici si fani cu doua filme surprinzatoare, Moonrise Kingdom, regizat de Wes Anderson si Looper, considerat printre cele mai fascinante filme SF din ultimii ani. Mai mult actorul a spus ca Looper este cel mai bun film din cariera sa.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu