miercuri, 10 octombrie 2012

Brad Pitt l-ar putea juca cu succes pe Bob Marley. Actorul spune in noul sau film ca America este o tara cu idealuri grandioase insa folosite pentru marketing

Brad Pitt a marturisit intr-un interviu cu regizorul Guy Ritchie pentru revista Interview ca familia reprezinta totul pentru el. Actorul in varsta de 49 de ani este protagonistul unui pictorial in care de abia poate fi recunoscut. Brad Pitt a vorbit despre filme, familie si noile sale proiecte.

Brad Pitt l-ar putea juca cu succes pe Bob Marley. Actorul spune in noul sau film ca America este o tara cu idealuri grandioase insa folosite pentru marketing

Brad Pitt este un barbat cu numeroase fatete: star de film, om de familie, cetatean al lumii - spune Guy Richie, regizorul cu care actorul a lucrat la Snatch (2000). Cei doi s-au intalnit in Londra, unde Brad Pitt a terminat de filmat in acest an un "disaster movie" - World War Z. Americanii au avut probleme in a-l recunoaste pe Brad Pitt cu dreaduri in stil Bob Marley sau in ipostaza de pirat. Actorul nu s-a pregatit pentru un nou rol, ci pentru un interviu in care a marturisit cum isi imparte dragostea sa pentru familia numeroasa si iubirea pentru filme.

"Vreau sa fiu demn de o poveste pe care sa o las familiei. Familia este totul pentru mine. Este pe primul loc si nu vreau sa o fac de rusine" a declarat actorul cu referire la logodnica Angelina Jolie si la copiii: Maddox, 11 ani, Pax, 8 ani, Zahara, 7 ani, Shiloh, 6 ani, Knox, 4 ani si Vivienne, 4 ani.

Intrebat ce l-a determinat sa faca Killing Them Softly, cel mai recent film al sau, actorul a raspuns: "Sunt un fan al primelor filme cu Jimmy Caan. Am crescut intr-un mediu rural, asa ca, sa am ocazia sa fac ceva urban este intotdeauna distractiv pentru mine (...) (Regizorul) Andrew ( Dominik ) a vrut sa faca faca un lucru interesant: a vrut sa vorbeasca despre America, despre Statele Unite ca afacere, insa a vrut sa ascunda asta in spatele unei drame politiste cu buget mic. Noi in America avem niste idealuri grandioase, puternice, insa de multe ori aceste idealuri sunt folosite pentru marketing. (...) Este greu sa fii surprins de un alt actor sau de un alt regizor cand ai vazut suficient de mult si ai fost in preajma (filmelor). Asa ca atunci cand aleg un film sunt in el".


Vorbind despre a doua sa colaborare cu regizorul Andrew Dominik, actorul a dezvaluit ca The Assassination of Jesse James ramane unul din filmele sale preferate in care a jucat. "The Assassination of Jesse James este filmul meu favorit desi a fost catalogat un esec. Dominik si-a gasit cu greu un job nou din cauza aceasta, filmul a avut incasari mici in weekend-ul de lansare. Insa noi intotdeauna am stiut ca este un film ca vinul, cu timpul devine mai bun."

In a doua jumatate a acestui an actorul a intrat in faza de productie cu doua filme in care face echipa cu Michael Fassbender si care promit sa atraga foarte multa atentie. Primul este thrillerul cu traficanti de droguri The Counselor care reprezinta a doua sa colaborare cu Ridley Scott, iar al doilea este Twelve Years a Slave, o drama istorica despre un barbat vandut ca slav in New York-ul anilor 1850. Filmarile vor demara spre toamna sub comanda regizorului Steve McQueen. Cele doua filme se vor lansa alaturi de World War Z pe marile ecrane in 2013.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu