sâmbătă, 13 octombrie 2012

Balkan Girls au pozat sexy în centrul Capitalei

Nicoleta şi Mădălina de la Balkan Girls par că nu pierd timpul deloc. Abia întoarse din Italia, unde au susţinut o serie de concerte şi au tras cadre pentru clipul noului lor single „Love me on repeat", cele două blonde au fost recent şi protagonistele unui pictorial incendiar în centrul Capitalei.



 
 Artistele s-au prezentat încă la primele ore ale dimineţii la atelierul de modă al lui Carmen Pop, Define Studio, unde au schimbat răbdătoare mai multe ţinute, rochii de mii de euro lucrate manual, şi s-au lăsat fotografiate în fel şi fel de poziţii, rezistând cu stoicism mai bine de patru ore în faţa aparatului de fotografiat.
Mai mult, la un moment dat fetele de la Balkan Girls au fost nevoite să se descalţe şi să umble desculţe printr-un gang de pe lângă Universitate pentru a poza cocoţate pe nişte porţi vechi de fier.
Deşi şedinţa foto a fost destul de obositoare, rezultatul a fost unul spectaculos, iar pozele vorbesc de la sine, surprinzând frumuseţea şi naturaleţea celor două surori, care adopta mai nou o imagine glamour-chic.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu