miercuri, 3 octombrie 2012

Au rămas pe drumuri » Rapid nu mai are unde să se antreneze!

Giuleştenii se confruntă cu o nouă problemă, după ce terenul de la Buftea a intrat în reparaţie

Antrenamentele au devenit o corvoadă pentru rapidişti. Copos nu concepe să se rateze Europa în acest sezon, dar jucătorii săi nu mai au unde să se pregătească! După ce gazonul de la Pro Rapid a cedat şi a fost nevoie să intre într-un program de reparare, acum alb-vişiniii au probleme şi la centrul de pregătire de la Buftea, acolo unde s-au antrenat în ultimele săptămîni!

Federaţia Română de Fotbal a decis ca unul dintre terenuri, cel pe care rapidiştii obişnuiesc să se pregătească, să fie refăcut! Celălalt gazon e utilizat de loturile naţionale de juniori, iar formaţiei din Grant îi mai rămîne doar varianta de a se antrena pe gazon artificial! Totuşi, Sabău înclină să mute din nou tabăra la Pro Rapid, chiar dacă iarba nu e complet refăcută.


3 terenuri de antrenament sînt la Pro Rapid, însă toate au probleme, fiind denivelate, uscate sau stricate de cîrtiţe

Obiectiv, la 6 puncte de lider
Ovidiu Sabău a vorbit despre planurile giuleştenilor pe termen scurt şi a anunţat ce-şi propun pînă la finalul anului: "În vară stabiliserăm să încheiem turul pe podium, dar lucrurile s-au schimbat pentru că au fost nişte rezultate la care nu ne aşteptam. Acum ne propunem să încheiem la o diferenţă de 5-6 puncte de primul loc, acesta trebuie să fie obiectivul nostru!".

A reluat pregătirea
După ce a ratat întîlnirea cu Viitorul Constanţa (2-1), Ovidiu Herea s-a întors la antrenamente alături de colegii săi. "Decarul" Rapidului a fost nevoit să ia o pauză de o săptămînă, după ce la finalul derby-ului cu Steaua medicii i-au descoperit o microruptură musculară la muşchii inghinali. Şansele ca Ovidiu să fie titular cu Severin sînt mici, dar s-ar putea regăsi pe banca de rezerve.

Pressing la Copos
Ovidiu Sabău speră ca George Copos să le achite fotbaliştilor restanţele financiare: "Sînt probleme pe care domnul Copos încearcă să le rezolve. Nu va lăsa această echipă, cu siguranţă va găsi soluţii. A investit foarte mult în Rapid şi nu cred că va abandona acum. Ar conta o infuzie de bani pentru că probabil anumiţi jucători îşi găsesc şi scuze, spun că nu sînt plătiţi. Pentru unii sînt foarte importanţi acei bani pentru că au obligaţii, au chirii...".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu