joi, 18 octombrie 2012

Andreea Pătraşcu, despre participarea la emisiunea "Dansez pentru tine": "A venit momentul sa vorbesc despre experienta asta si altfel"

Andreea Pătraşcu, soţia lui Cabral, a participat anul trecut la emisiunea "Dansez pentru tine", unde nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de partenerul ei de dans, dar unde, în schimb, a trăit o experienţă inegalabilă. 

 

Andreea Pătraşcu participare emisiunea Dansez pentru tine
Pentru că a trecut prin antrenamente deosebit de dure, actriţa are acum câteva sfaturi preţioase pentru cei care vor intra de acum înainte în "ringul visurilor".
"In echipa "Dansez" esti pe maini bune", scrie Andreea pe blogul ei, continuând cu sfaturile pentru viitorii concurenţi ai emisiunii.
"1. Lasă deoparte plasele de siguranţă sau falsele politeţuri şi prezintă-te exact aşa cum esti tu. Fară frica de a-ţi arăta emoţiile, e ok să râzi, e normal să şi plângi (oricum, nu stiu dacă o să poţi să mă depaseşti pe mine la capitolul ăsta). O echipă sudată face cât jumătate de dans perfect.
2. Uită că există manichiură perfectă, zile uşoare şi momente de relaxare. Nu-ţi pune problema de unde va veni satisfacţia. Tot efortul merită înzecit. Un dans bun şi 5 note pe măsură la directul de vineri te energizează din plin pentru încă o săptămână. La fel privirea cât 1000 de cuvinte a echipei tale. E frumos să dăruieşti, e superb să poţi să ajuţi!
3. Lasă capra vecinului, ai altele de făcut! Nu-ţi ocupa mintea cu jocuri de culise, nu urmări concursul în direct din spatele scenei, nu număra greşelile celorlalţi, nu judeca notele, nu ţine scorul în cap, nu-i treaba ta şi oricum, nu câstigi nimic.
4. Mai important decât să faci mişcări foarte complicate e să dansezi pe muzică.
6. Nu căuta camerele de filmat cu privirea atunci când cobori pe "scara învingătorilor", nu căuta să te aşezi bine la cameră, să-ţi arăţi profilul bun la tv.
7. Nu privi către susţinătorii din gradenă înainte de dans. Te vor emoţiona şi te vei desconcentra.
Apropo, încă ştiu toate dansurile pe de rost", a încheiat ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu