luni, 22 octombrie 2012

Alicia Silverstone promovează VIBRATOARELE ECOLOGICE!

Alicia Silverstone promovează pe internet vibratoarele ecologice din gama "Leaf Vibrator", care sunt inspirate de formele şi obiectele din natură.Alicia Silverstone promovează VIBRATOARELE ECOLOGICE!

Alicia Silverstone a adoptat de mulţi ani un stil de viaţă ce pune accent pe principii ecologice şi este adepta dietei vegetariene.

Postarea ei a apărut pe OpenSky.com, un site pe care utilizatorii au posibilitatea de a-şi recomanda unii altora diversele produse pe care le-au achiziţionat. "Aceste vibratoare din gama Leaf sunt comercializate în diverse forme, toate inspirate de obiectele din natură. Îmi place acest lucru", a declarat actriţa.

În profilul ei oficial de pe acel site, Alicia Silverstone, care se descrie drept "o vegană neastâmpărată", speră ca opiniile ei despre produsele achiziţionate de pe site, ce variază de la produse pentru casă şi gospodărie la cadouri pentru aniversări şi petreceri, vor fi utile pentru ceilalţi utilizatori.

La începutul acestui an, Alicia Silverstone a lansat o linie ecologică de produse de machiaj şi de îngrijire a pielii.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith - "Cryin'", "Amazing" şi "Crazy" - şi prin rolurile din filmele "Liceenele din Beverly Hills" (1995) şi "Batman şi Robin" (1997).

 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu