joi, 18 octombrie 2012

Actorul american Gerard Butler: «M-am îndrăgostit de Mădălina la prima vedere»

Actorul american Gerard Butler vorbeşte în premieră despre relaţia cu focoasa româncă

 Mădălina Ghenea (25 de ani)  face furori în Italia, unde  este model şi actriţă

Mădălina Ghenea (25 de ani) face furori în Italia, unde este model şi actriţă
Lovit de dragoste, la prima vedere! Aşa descrie megastarul de la Hollywood Gerard Butler relaţia lui cu românca Mădălina Ghenea (25 de ani). Actorul american a vorbit în premieră despre noua lui iubită, într-un interviu pentru revista „Men's Journal".
Focoasă olteancă devenită celebră în toată lumea după relaţia cu actorul Leonardo diCaprio pare să fi pus cu botul pe labe încă o vedetă de primă mână. O recunoaşte chiar frumuşelul Gerard Bulter (43 de ani), scoţianul care a făcut o avere din 15 milioane de dolari din filme. El a povestit pentru numărul de noiembrie al revistei „Men's Journal" că s-a îndrăgostit la prima vedere de fotomodelul de lenjerie intimă Mădălina Ghenea, în timpul filmărilor la o reclamă. N-a durat nici 60 de secunde pentru ca bruneta să-l vrăjească pe actor.
Mădălina şi iubitul ei, Gerard Butler, merg îmbrăţişaţi pe stradă şi sunt foarte tandri unul cu celălalt, chiar şi la masă

„Am invitat-o imediat să meargă cu mine în Islanda. Am fost impulsiv, dar pur şi simplu aveam sentimentul că va fi totul foarte bine între noi", a declarat Butler. Cei doi s-au cunoscut în primăvară, la filmările din Dubai pentru o reclamă la un nou aparat de ras. Au fost văzuţi împreună şi la Festivalul de Cannes, dar nimeni nu a bănuit că între ei e o legătură amoroasă. Recent, cei doi au fost surprinşi de revista „Vanity Fair" în ipostaze tandre, sărutându-se pe stradă şi luând masa împreună.

Apropiaţii celor doi spun că Mădălina l-ar fi salvat pe actor de la un dezastru în viaţă şi carieră, mai ales că s-au întâlnit la scurt timp după ce Butler a fost extrenat dintr-o clinică de dezalcoolizare.
Românca şi actorul au fost surprinşi împreună în Franţa

Actorul, considerat unul dintre cei mai sexy de la Hollywood, a făcut-o şi pe Mădălina să declare că este în sfârşit „o femeie fericită", aşa cum a postat ea zilele trecute pe o reţea de socializare.

Familia ei locuieşte la Slatina

Frumoasa care a înnebunit Italia şi are la picioare cei mai celebri bărbaţi din lume este din Slatina şi ţine la familia ei ca la ochii din cap. În casa natală de la Slatina nu s-a schimbat nimic, căci părinţii săi locuiesc în acelaşi apartament cu trei camere: „Am o familie foarte modestă, care continuă să trăiască modest. Locuim în acelaşi apartament, dar mama şi-ar dori o casă la ţară şi o să-i îndeplinesc visul.
Click! v-a prezentat detalii despre copilăria Mădălinei

Îi sprijin întotdeauna pe ai mei, pentru că îi iubesc", a declarat anul trceut Mădălina, pentru Click! Mădălina Ghenea a plecat în Italia înainte să termine clasa a XII-a  şi a început să lucreze ca manechin. Profesoara de balet a Mădălinei Ghenea mai păstrează şi acum legătura cu fotomodelul.
"Noi avem o relaţie specială, ea a fost eleva mea la balet. Îmi aduc aminte că avea 10 ani pe atunci şi mi-am dat seama imediat că vrea să facă ceva cu viaţa ei. Era ambiţioasă şi talentată", ne-a povestit în urmă cu an Maria Săvescu, profesoara Mădălinei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu